nu är den häääär

min kära mobil. Hej allesammans! Skola idag som vanligt, och sist språkval i kvarnby. Körde nån tävling där, mitt lag kom typ sist (a) Vi är såååå bra :) Väntade i uppehållsrummet på Sanna & Lovisa, sen drog vi till cafe skåne. Skulle följt med sanna & lovisa på deras sångcoathing, men skulle och köpa ny mobil så det gick inte :( MEN NU HAR JAG DEN! HIHI ÄR GLAD SOM FAN. Men slutpratat om det. Nu ska jag titta på tv, sveriges skönaste familjer. Sen tar jag en dusch & sen blir det att plugga lite. Imorn är det åka skridskor med skolan också, fan va kul! Hörs

ny mobil imon!

Hej alla glada! Sitter och pluggar spanska tills imon.. Ska snart ta mig nåt & äta, sen blir det sängen. Idag har jag varit i skolan, sen var jag med johanna. Kulkul! Det var det ja ville säga, ciao.
Juste, imon får ja ny mobil hihi! :D

1:a Advent!

Tjosan i trosan sunshines! Vaknade för en timma sen, la mig rätt tidigt igår ändå.. Idag är det första advent, ska kanske vara med sanna lite senare. Helgen har varit grym måste jag säga! Fast det blev ett minus när oliwer & gustav inte kunde träffa mig. :/ Men nu ska jag inte klaga. Ikväll blir det nog lite mys med glögg & pepparkakor, vi hörs! :D

godnatt.

Eftersom jag gick upp klockan 06:00 idag & har varit i ullared hela dagen, ska jag gå & lägga mig nu. Längtar som fan tills imon, puss!

helgen = awesome!

Tjäna bloggen & alla läsare.. Varit med Sanna hela helgen typ, i fredags sov vi över och vi var skitdrogade ^^ Typ lekte med en kondom & massor. Och idag gick vi upp 6 eftersom vi skulle till ullared? Men det var iallafall jättekul där, köpte massa saker. Och imorn blir det kanske att vara med gustav å oliwer :D Ha det bäst.

med sanna :D

Tja! Sitter med Sanna, vi har skitkul.. Hon är så jävla lyckad så hon välter ut ett stearinljus och allt, haha :)) Ska se på idol nu, vi måste lägga oss skittidför vi ska upp klockan 6 imon.. ULLARED HERE WE COME!

dagen

har varit sjukt seg! Hej bloggen. Kommit hem från skolan nu, varit en seg dag today.. Inte gjort så mycket på lektionerna men rasten var grym! Idag måste jag plugga lite, och senare ska jag duscha. Och även hjälpa mamma att julpynta, ja det är väldigt tidigt men vi har som "tradition" att pynta tidigt eftersom vi tar bort allt tidigare än alla andra så. Imorn ska jag ha typ släktkalas, ska bli kul! Och jag bara måste berätta detta som alla redan visste: DET SNÖÖÖÖÖÖAR FFS! FANNY ÄR HAPPY! Hejdå.

Dagens låt


Säg vad ni vill, ja tycker iallafall den är bra så f*ck off. :)

lååååång dag

Shulululu! skitsäriös asso. Skolan idag, var rätt segt. Körde snöbollskrig, det är ju skitmycket snö ute & det snöar fortfarande :D Min senaste dag idag, slutade 10 över 3. Palla. Efter det stack jag emelie sara & sanna till cafe skåne, möhöhöhö som vanligt! Åt där å så, sen drog emelie & sara till träning och jag å sanna stack till sannas sångcoathing. Lovisa var också där, dom var skitbra! Sen åkte jag hem till Sanna, vi spelade in en låt :) Blev faktist bra, laddat upp den på bloggen. Nu ska jag hjälpa mamma lite, sen blir det att plugga gärnet! Hörs.

Jag & Sanna <3


kommentera vad ni tycker :D:D:D

förlåt - dålig uppdatering

Hej allesammans :) Vill börja med att säga förlåt för den dåliga uppdateringen, hänt mycket i helgen!

Fredag: Först var det skolan och sånt, och jag skulle till emelie på kvällen men jag fick typ skitont i magen så det blev inget.. Och sen gick det över , så jävla wierd :s Så jag sov över med Sanna istället, eftersom det var för sent att åka till emelie :( Men jag och sanna hade det sjukt kul iallafall, flummiga as hell! Spillde ut hela popcorn skålen på golvet (a) Kolla på film & så ..
Lördag: På lördagen gjorde jag inte mycket, va med sanna på förmiddagen. Och min storasyster kom hem till oss, hade riktigt mysigt med hon & mamma och vi kollade på Heartbreak Hotel med godis.
Söndag: Och igår fyllde jag år hihihihihi ! Var fan en rätt seg dag, för det var ingen i familjen/släkten som kunde komma på släktkalas, så det blev en annan dag istället.. Men senare på kvällen åkte jag & mamma till maxi och köpte lite tårta, dricka och så. Fick även pengar och en skitsnygg f50 boll! Ska få mera saker på torsdag. :)
Idag: Har jag varit i skolan, så sjukt grym dag! Fast jag försov mig lite, ehehe. Precis ätit lite, ska börja julpynta smått med mamma snart :) Vet att det är lite tidigt, men jag älskar att få den sköna julkänslan så jag ville göra det tidigt iår. Sen måste jag plugga spanska, har spanskadiagnos imorgon, ska ha prov på allt vi jobbat med hitills. PALLAA! Men det är ett måste & ja klarar mig nog.. Bloggar mer senare, vi hörs!

Hade ingen bild på dagens outfit idag, men detta hade jag iallafall på mig .
Ljusa jeans
Turkost linne
Tjocketröja

blir inget emelie...

Fan också! Så jävla typiskt.. Berättade ju igår att jag började bli sjuk, men jag gick ändå till skolan & då kändes allt bra & förut när jag va ute å så. Men ja frös ju jättemycket också. Så nu är ja genomförkyld igen. Åh va trött jag blir. Inget emelie för mig. :(

Tack för dagen (:

Hej! Har kommit in nu, varit med anton, simon, frida, mimmi, william & daniel. Hade sjukt kul hela tiden, fast det var jääävligt kallt! Sen kom albin så var vi lite med han osv. Nu ska jag snart packa väskan, ska dra t emelie över helgen. Hade gärnat stanna ute längre, men aa.. :/ har inte så mke mer å säga, men vi hörs la! ciaoo

börjar bli sjuk typ?

Hej sunshines. Ligger i soffan, kollat på ensam hemma, och nu kollar jag på 2an hehe. Är hur förskyld som helst, har hosta, ont i halsen och det känns som om mitt huvud ska sprängas.! Proppar i mig massor av halstabletter, måste be mamma åka & köpa nya! Gash, pallaaa. Ja som hade sätt fram imot en rolig dag . :/ Bloggar mer imorn, för ja orkar verkligen inte sitta vid datan mer nu. Vill bara lägga mig & vila lite. Hörs!

studiedag, lalala

HEEEEEEEEEEEJ ALLA SOM ÄR LIKA GLADA SOM JAG!? Har precis vaknat, för jag har studiedag idag, lalala! Så sjukt gött, kanske ska vara med sanna en stund sen om hon kan :) Är ensam hemma, göttans (a) Ska ta mig nåt & äta, sen ska jag hoppa in i duschen & göra i ordning mig lite. Bloggar mer senare!
Det här har ja på mig.. (a) Haha ska byta kläder snart.

Tshirt - ingen aning
hotpants - björn borg

sverige - tyskland

Halloj! Sitter & kollar på brasilien - argentina, håller helt klart på argentina! Just nu är det halvlek, väntar på att matchen ska börja igen & sen är det taggaaaaa sverige - tyskland!!
________________________________________________________________________________________________

Rolig skoldag också, de e najs! Mamma håller på & gör köttbullar och makaroner. Imorn har jag studiedag också, fan va soft! Nu ska jag äta lite, bloggar mer senare tror jag.

köttfärssås & spaghetti

Har kommit hem från Sanna för ett tag sen, vi gjorde typ inte så mycket, spelade gitarr & sånt :D Hehe, kul var det iallafall! Nu har jag ätit köttfärssås & spaghetti, ska dra mig till duschen eftersom jag aldrig gjorde det förut. Bloggar mer imorn, då även dagens outfit kommer! Puss

drar mig till..

världens bästa sanna! Bloggar när jag kommer hem, ciaooo .

rolig dag

Tjabba tjena mittbena! Sovmorgon idag, började 10 :) Rolig dag på och efter språkvalet! Lektionen spårade ur totalt, haha jag älskar det! :D Efter språkvalet drog jag, emelie & sara till cafe skåne och åt baguette, hihihi. Sen drog jag hem & dom till deras träning. Varit hemma ett tag nu, spelat lite gitarr & gjort läxan (a) Känner mig duktig. Ska snart lägga fram kläder & så tills imon, och packa gympapåsen eftersom vi har gympa på morgonen -.- Sen blir det nog en dusch också. Bloggar senare, puss!

ullared

Det här köpte jag i ullared!


Och lite småsaker som underkläder, smink & sånt :)

hinner inte..

Hej svejs! Har precis tatt på mig & sminkat mig, ska snart platta håret. Var ju i ullared igår, hittade rätt mycket, eller aa.. Men bilderna får ni se senare när jag kommer hem, för jag hinner inte lägga upp dom nu!

Dagens outfit:

Leggins - Ullared
Volangtunika - Ullared
Midjekärp - Ullared

Hehe :)

jul på liseberg

*host* Godmorgon sunshines! Varit uppe ett tag nu, suttit vid datorn & ätit frukost och så. Har kommit ut ur duschen & ska snart fixa mig för en mysig dag/kväll på liseberg med bästavän, kommer bli hur kul som helst! Tar även med kameran så bilder kommer la senare ikväll :) Nu måste jag fixa mig, vi hörs! Puss

tack för kvällen

Hej mina favoriter! Idag har jag varit i skolan, en helt okej dag faktist! Sen typ vid kvart i 3 kom jag hem eftersom vi slutade halv 3 -.- Gick i pissregnet med johanna, fan va blöta vi blev! Aja nu till nåt annat. När jag kom hem satte jag mig vid datan, sen följde jag med mamma & handlade lite tills ikväll :) Och vid 20:00 gick jag ut med Sanna, Teo, William, Frida & Simon. Hade skitkul, tack för den underbara kvällen! Kollade vem som åkte ut i idol också, tyckte det var rätt att elin åkte idag faktist. Det var det jag ville säga, blog u tomorrow.

riktigt nöjd

Har färgat håret nu! Blev skitnöjd, klippte även topparna lite haha. Just nu sitter jag i soffan, ska strax plugga lite engelska :) Sen ska jag se på livet enligt rosa, haha! Och även ta kvällsmat & så. Sen blir det att sova, imorn åker jag till emelie & är där över helgen & på söndag blir det ullared. Blog u tomorrow, puss!

Drar till Freeport

Hejhej söta läsare. Satt mig just vid datan och har precis kommit hem från skolan. Var la inte en av dom bättre dagarna idag precis.. Utkastad från lektionen och sånt, fast rasterna & fässberg var underbart! :) Sitter och väntar på att mamma ska komma hem, ska dra oss iväg till Freeport med min bror också & kolla på skor. Haha nu kom hon! Vi får höras senare, puss!

köpt hååårfärg!

Hej mina underbara läsare. Nu har jag kommit hem, vart med mamma och hämtat min storebror från jobbet i stan. Sen åkte vi typ & handlade lite saker, bland annat hårfärg till mig! Mörkbrunt köpte jag, jag har redan mörkbrunt men känner att ja börjar få lite utväxt nu så det blir att färga håret imon :D Aja nu ska jag se på film, hörs.

bästa dagen på lääänge

Tjenare sunshines! Kom hem för ett tag sen, hade så grymt roligt i skolan idag.. Gympa på morgonen, jag & cassandra höll i uppvärmningen. Efter det hade vi vikarie hela dagen, han var helt :S. Skitsur & sträng som f*n. Sen sista lektionen hade vi engelska, jag gjorde inte en ända uppgift (a) Vi behöver inte gå in på detaljerna så blir allt mycket mycket lättare, hehe! Och en i min klass typ kaxa sig så jag slog ner han. Aja snart ska jag äta pannkakor, mums. Imorn blir det freeport med mamma & bror, till helgen åker jag till emelie & på söndag blir det ullared. Blog u later, puss!

bildtävling hos camilla!

Är med i en bildtävling hos Camilla, och den här bilden tävlar jag med:

Bilden är tagen av mig, fanny billing i somras. :)

Vill du också vara med & tävla? :)

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN.

Tjingeling!

Blir ett snabbt inlägg eftersom jag ska dra till skolan om en kvart & måste borsta tänderna osv. Men vad gör man inte för sina läsare.. (a) HEJ BLOGGEN! Nu är klockan halv åtta, har sjukt brottom känner jag.. Börjar med Gympa på morgonen, hehe jag är skittrött så det blir kul ya0. Slutar 2 idag, har en timmas engelskalektion sist, lyckat :( Aja, nu har jag inte tid mer, men vi hörs! Puss

gash va trött jag e

Tjalala. Nu har jag pluggat biologin, ska snart dra mig in i duschen.. Sen blir det att plugga engelska & sen sängen. Bloggar mer imorgon, vet inte om jag hinner göra nåt inlägg på morgonen men vi får se! :) Vi hörs, puss!

Blir aldrig för gammal för...

Hihi Hej på er söta läsare. Kom nyss hem, varit i skolan & sånt. Haha, när jag vaknade imorse var hela trädgården full med snö, snacka om att jag blev glad (a) På rasten körde vi snöbollskrig, ehehe jag blir nog aldrig för gammal för det! :D Efter språkvalet stack jag till cafe skåne med Sara & Emelie som alltid typ :p Nu är jag hemma iallafall. Mamma har börjat med maten, det blir nån köttfärssgrej med potatis, vet inte vad det heter. Efter maten måste jag sätta mig & plugga, inte kul.. Engelska & Biologi -.- Allt ska va klart tills imorn, wish me good luck? Puss

nyduschad

Tjänare mina favoriter! :) Nu har jag kommit ut ur duschen, sitter i mina myskläder & väntar på att håret ska torka.. Har nämligen hört att håret blir slitet om man torkar det med handduken men jag vet inte.. Hehe. Sen drar jag mig till sängen, bloggar mer imorn. Puss

Snygga kläder från Gina Tricot!


käkat

Hej igen bloggen. Nu har jag käkat, det blev kykling med ris & sås. Mums! Nu ska jag hjälpa mamma att storstäda hela huset, det blir jobbigt ehehe...

riktigt kallt..

Tja bloggen. Idag har jag varit i skolan, rätt seg dag faktist. Jag har märkt att det börjar bli riktigt kallt nu.. Det står i tidningen att det ska bli en av dom varmare vintrarna i år, nåt jag inte tror på ett dugg faktist! Idag ska jag städa mitt rum, eftersom jag aldrig gjorde det igår.. Ingen lust, ingen ork (a) Sen lite senare blir det middag. Det var typ allt jag ville säga :) Åh nej, imorn är den segaste dagen på veckan också.. :/ Bajs. Aja men vi hörs senare, puss!

fuckad bild, men den får duga..

snabbis

Hej igen. Kommit in nu, varit hos sanna och haft kul. Blev en snabbis bara, eftersom jag måste städa rummet :(
Men det var iallafall skönt att träffa henne sista dagen på lovet! Nu ska jag typ vara inne lite på datan, sen måste jag städa.. Hörs!

jag är mätt eller nåt xd

Godkväll typ. Har precis käkat, blev pizza haha! Jag delade en med mamma, orkar aldrig en hel.. Nu är jag iallafall sjukt mätt och det är la bra.. Haha. Imorgon börjar skolan, rätt segt men skönt att träffa alla kompisar igen! :) Nu ska jag till sanna, blog u later.

godmorgon *host*

Ja, godmorgon alla mina favoritläsare! Eller kan man verkligen kalla detta morgon *host* ? Hehe, idag vet jag inte vad jag ska göra.. Får se vad som händer! Sista dagen på lovet och allt, ska se om det möjligtvis går och träffa sanna lite senare.. Känns som en evighet sen vi träffades, fastän vi träffades i fredags. Lovet har varit sjukt bra, gjort massa roliga saker! Spenderat mest tid med bästavän, och jag kände att det verkligen behövdes! Nu känner jag att vi har mycket bättre kontakt igen. Tänkte slänga in en önskelista tills min födelsedag om exakt 2 veckor..

1. Rosa mini-laptop! Just denna på bilden vill jag ha!



2. Plattång! Även om jag inte får denna, var den sjukt söt!











3. Datorväska! Titta vilken mysig jag hitta, hihi! :)








4. Peeeengar!







Hihih jag kan ju avslöja att jag vet redan att jag kommer få min lilla laptop bebiiiis, just därför önskar jag mig datorväska också! :) Vi höööörs, puss <3

jag älskar dig världens bästa vän


godiiis

Nu har jag precis kommit in, varit en snabbis och köpt godis & dricka för kvällen. Blev lite lösgodis, en påse sourcream & onion chips och en 2 litare cola! Yeah, älska cola (a) Ja tror ja är beroende hehehe. Vi hörs, pusssii

segt

Hej svej! Fan vilken seg dag, inte gjort ett piss. På förmiddan kom min syster hit & så. Sen resten av dagen har jag gjort absolut ingenting. Ska åka & köpa lite godis och ha ikväll, eftersom jag ska va ensam hemma med bror :) Blog u later!

godmorgon

Tjena bloggen! Har precis vaknat, klockan är kvart över 12. Ska käka lite frulle nu & sätta mig framför tvn, hehe. Har inga planer för dagen, men aa.. Vi får se vad som händer :) Aja det var det jag ville säga, bloggar mer sen. Puss

underbart lov hitills

Tjenixen flixen alla glada. Sitter & kollar på tv, idol börjar snart.. Äter makaroner & köttfärssås, mums! Sov över hos sanna inatt, hur mysigt som helst. Vi hade skitkul både igår & idag, det måste verkligen göras om! Nu blir det mys framför tvn med familjen, vi hörs imorn eller så :) Kyss

Tagit ännu mer bilder med Sanna, tyvärr har hon inte lagt in dom på datan så dom kommer en annan dag.

bio

Hej! :) Idag var jag på bio med sanna, teo, emelie & sara, skitskoj! :D Sanna bjöd, så jävla snällt! <3 Såg himlen är oskyldigt blå, den var skitrolig. Vi flumma asmke, sen började sanna kasta popcorn på alla! Hahaha, och så satt det en kärring framför oss, hon ba nu får ni ta & hålla käften hhahahahahah! :D Nu är ja hos sanna, ska nana här :d vi har askul, tagit massa bilder på allt haha! Webbat med några, vi kommer inte sova nånting inatt! Aja vi hörs, puss







älskar dig<3

tidsinställt :')

NU ÄR VI PÅ BIOOOOOO, & HAR DET MYSIGAST I VÄRLDEN! :D LALALA, VI HÖRS IKVÄLL! PUSS

bio med dom bääääästa

Hej alla glada! Är på superbra humör känner jag! Ikväll blir det bio med Sanna, Emelie, Sara & Teo! Ska se Himlen är oskyldigt blå, det blir skitmysigt + att min älskade sanna bjuder på bion! Asso hon e så jävla bäst! <3
Här är lite bilder från igår när jag var med sanna, enjoy! Och en liten bild på filmen vi ska se ikväll! Vi hörs, puss! <3

Cola! Foto: Fanny Billing

Haha 2 skinkor! :D Foto: Sanna Thorsson

Ostmackor! Sjukt fin bild tycker jag :) Foto: Sanna Thorsson
____________________________________________________________________________________________

Och filmen vi ska se! :)

oj den blev ite så stor :s

bara sanna

Godkväll på er. Gick hem till Sanna & väntade på att kristian skulle komma, men det var ite direkt nån idé å göra nåt i 2 timmar bara så jag stannade hemma hos sanna & vi hade skitskoj! spelade buzz, drack cola & åt ostmacka, dampade som vanligt :D Imorn kanske det blir bio med sanna, om hon inte ska gå med teo. Ja älskar denna underbara lilla människa som har förändrat mitt liv till nåt bra! utan henne hade jag inte vart den jag är idag, jag älskar dig sanna! Nu ska jag sätta på en film & sätta mig framför tvn & dricka te.. Hihi känner mig lite ung-gammal eller vad de heter, men whatever, te är gott! Puss

Vi tog även bilder & sånt, tyvärr har jag dom inte nu så dom kommer upp antingen senare eller imon.

sanna & kristina

Tjenixen bloggen. Sitter här & har gjort iordning mig, väntar bara på att kristina ska svara och sen ska jag vara med henne & sanna. det blir hur kul som helst! :) det är mina planer för dagen, vill ni nåt finns jag på mobilen. puss

i rymden finns inga känslor

Godkväll bloggen + alla läsare. Idag har verkligen varit en seg dag, bara kollat på film & så hela dagen. Åt middag nyss, stekt fisk med ris & nån sås, mums. Nu ska jag sätta mig med mamma & kolla på I rymden finns inga känslor, såg den första gången på bio med emelie & nu gick den äntligen att ladda ner. Bloggar mer imorgon, puss!

rekommenderar starkt för dom som inte sätt den! sjukt orlig komedi

RSS 2.0