bra uppdatering *host*

Hej!
Tre dagar sen jag bloggade nu. Ska lägga ner bloggen ett tag, orkar inte blogga :D

Plugg nu!

Hej everybody!
Suttit och nördat på hemsidan tuggumin.se i typ 2 timmar, hahah fett kul. Nu måste jag verkligen plugga inför provet imon, och jag hoppas jag fick med mig alla böcker denna gång!

Gratis Tuggummin!

Vill tipsa er läsare om något jätteroligt! Nämlingen sidan Tuggumin.se där du enkelt kan få tuggumin hemskickade till dig endast med några tryck! Det är en lätt & rolig sida som går ut på att samla poäng genom att till exempel registrera dig på olika sidor, gå in på andra sidor, vara med i tävlingar och mycket mer! Allt är gratis, och gratis är ju gott ellerhur? ;)

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIREKT TILL SIDAN!! <------ LÄÄÄÄNK TILL SIDAN!


Godnatt bi*ches!

Varit en dålig bloggdag idag, hoppas ni har stått ut ändå! Nu går jag & lägger mig efter en sjukt lång dag känns det som iallafall. Uppdaterar mer imorgon, då det även är torsdag och min näst längsta dag i skolan -.-

hata bruna ögon >.<

Måste verkligen plugga..

.. men jag orkar inte! Asso helt seriöst, jag måååste verkligen? Prov på fredag och jag kan inte ett piss! Och jag har glömt böcker och allting hemma, känner mig så sjukt lyckad? Hela dagen imon kommer antagligen bestå utav att plugga, segt ja0. Aja, haha min mamma ska städa mitt rum åt mig.. Är sjukt glad! (a)

sommar! o:


Första inlägget idag

Tjena moss, godbitar!
Hade sovmorgon imorse, och jag kände att det verkligen behövdes! Lång dag i skolan, men sjukt rolig. Vi fick testa på att göra någonting som heter "dansmatte" då man skulle dansa och typ göra matte samtidigt. Låter säkert sjukt töntigt, men det var faktiskt jättekul! Ska ha en sådan lektion 1 gång i veckan tills terminen är slut. Efter språket väntade jag & emmi på sanna och lovisa, för jag sanna + lovisa skulle till cafe skåne. Sen typ följde jag med dom till sångcoathningen och så, sen när jag och sanna väntade på bussen så satt vi i väntsalen där man typ inte ser nånting. Och vi hade typ suttit där i 20 min och vi typ undrade vart bussen var.. Sen kollar jag ut och ser bussen åka iväg,så vi kubbar men hann ändå inte -.- Så vi fick vänta 1 halvtimme till, och då blev jag på sjukt dåligt humör höhö. Men nu är jag iallafall hemma och har precis ätit. Blir att träna, plugga och duscha ikväll samt kolla på Big Brother!


2 fräsha bilder, not. :)


Statistiken stiger!

Hallå alla glada människor där ute!
Har en jätterolig nyhet som jag tänkte berätta. Min statistik här på bloggen har ökat och sånt blir man ju jätteglad av! Så jag tänkte fråga er som läser bloggen, vad tycker ni är kul att läsa om? Kommentera gärna det, eftersom jag driver denna blogg för eran skull också! :) Sitter och dricker te, har grymt ont i huvudet. Har låtit min mamma städa mitt rum, känner mig lite elak men ärligt talat? Jag ooooorkar inte städa! Det är det tråkigaste som finns, och särskilt när man har mitt rum som blir stökigt på 1 sek eftersom det är så litet. Så nej, det lämnade jag till min kära mamma som fortsatte städa även fast hon ropade på mig en miljon gånger att jag skulle hjälpa till. Haha söt mamma jag har.

Haha, ja är nybörjare. Därför blev redigeringen sjukt dålig.. Dock
har jag bara redigerat ögonen.. :)

TÄVLING HOS MILIA

JAG ÄR MED OCH TÄVLAR I MILIAS TÄVLING! VAR MED DU OCKSÅ? :)

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG <-------- LÄNK FÖR ATT KOMMA DIREKT TILL HENNES BLOGG

Ut & springa

Hej!
Nu har jag precis ätit, ska låta maten smälta lite och sen ska jag & sanna ut och springa i kylan. Blir att ha på sig underställ, mjukisxbyxor, mössa osv! Haha, uppdaterar mer när jag kommer in.

Om mig som driver denna blogg

Fick en kommentar för någon dag sen om att jag skulle skriva lite om mig själv. Så det tänkte jag göra nu, dock har jag redan gjort det men det skadar ju inte med en liten repris? ;)


Om mig själv:
Mitt fullständiga namn är Fanny Viola Linnea Johansson Billing, jag föddes den 21/11 1998 och är alltså 12 år. Bor i typ områdets största hus som är ett gult stenhus med stor trädgård och på den trädgården stor även en studsmatta, haha. Jag har 5 st äldre syskon och dom har jag växt upp med hela mitt liv.. Vilket är därför jag är så mogen för min ålder (började tidigt med smink, intresset av mode, mitt humör osv). 2 storasystrar och 3 storebröder. Har även en liten lillasyster som ska fylla 7 detta året. Just nu bor jag med min mamma och 2 av mina storebröder och har samt en liten guldhamster och 2 kattungar. Går i en helt okej skola där jag har massa kompisar och jag trivs jättebra där. Har gått i fotboll i sammanlagt 4 år, men slutade för nåt år sen eftersom jag tröttnade. Nu på fritiden är jag mycket med kompisar och annat. Favoritintresset är fotboll & kompisar. Ja, det finns la inte jättemycket mer att säga.. Jag är väldigt intresserad av smink, mode osv och jag älskar verkligen att fixa mig och hålla på & greja med mitt hår & smink.






Bilder på några kompisar!

Hoppas du/ni fick vad ni sökte. Puss!

dresscode

Hallå mina favoriter!
Idag har jag varit i skolan, riktigt segt att börja igen nu efter lovet & allt. Gick liksom upp 06.30 idag och på lovet har jag la gått upp runt 11 så det var riktigt tufft. Men ja, det var en riktigt lyckad dag måste jag säga, massa skratt & så. Slutade tidigt också, 13.10! Helt underbart. Fast eftersom jag aldrig städade igår, och mamma dampade på mig, så måste jag städa idag istället vilket är tråkigt. Först frågade Ingrid och Johanna om jag ville vara med dom, sen frågade Amelia och Lina om jag ville va med dom och jag tyckte det var sjukt tråkigt att behöva säga nej bara för att jag måste städa? Jaja. Känner att det här blev ett jättetråkigt inlägg, slänger in en dagens outfit för att piffa upp inlägget en smula!
jeans, linne & tjocketröja

solsidan och hicka på det!

Hej sötnötar!
Har precis ätit, mamma lagade egna köttbullar & eget mos. Riktigt gott faktiskt. Så nu är jag mätt som satan. Sitter och kollar på Solsidan och har värsta hickan, fett jobbigt! Aja nu ska jag fortsätta kolla, pusshej!


sjuuuuukt bra att vakna 1

Hallå där kött & blåbär!
Vaknade för en halvtimme sen typ, jättebra & vakna 1 sista dagen innan skolan ja0. Senare ska jag träffa Sanna en snabbis, hon ska typ få hårspännen & bikini av mig & ja ska få tillbaka min film. Idag är det även "städdag" här hemma, asså orka! Men det behövs verkligen i mitt rum! Ska även byta säng och så. Kanske slänger in några bilder på rummet före & efter? Vi får se. Jaja, ikväll är det solsidan också. Nu ska jag hoppa in i duschen, puss!

jag fota.
saknar sommareeeeeeeeeen 2009 :(

Gaygalan, haha

Tjo bruttor!
Har precis kollat gaygalan, haha roligt ju ;) Ätit tacos till det också, mums. Ska försöka vara lite nyttigare idag och satsa på popcorn, även fast inte det heller är så nyttigt. Imon ska jag antagligen träffa sanna. Hörs!


Dagens outfit & facelook


Haha ser jättekul ut, min tunika typ aa. Dampar, men den är
inte så lång... Ser bara ut så, hehe ;)


Till detta, ett halsband med ett hjärta på och massa armband.

Kalas för min going!

Hejhej sötsaker!
Har tyvärr inte haft tid att blogga idag, eftersom hela familjen skulle iväg och fira Freja som fyller 1 år. Så det blev lite stressigt för mig på morgonen känner jag. Men kalaset var jättetrevligt, jättemycket folk och go mat + tårta och så. Tog massa kort med min brors systemkamera men orkar inte lägga in alla bilderna i datan så aa.. Men det var iaf jättetrevligt och lärde känna lite nytt folk. Var i försig bara gamla där typ, men det var ändå jättekul. :) Kom hem nu och har varit på kalaset hela dagen, mamma ska laga tacos idag igen ^^. Men det är absolut inget jag klagar på iallafall. Jaja, nu ska jag kolla runt lite på facebook och bilddagboken, så ni får ha det så bra! Kanske bloggar mer idag, vi får se. Puss


Freja min lilla goa älskling!
Nu är du ett helt år, kommer ihåg dagen du föddes som igår..
Tiden går sjukt fort, du börjar bli en stor flicka nu!
Snart kan du gå själv, prata och alla detdär andra sakerna som
man kan göra. Du är värd mer än guld, söt som socker.
Jag älskar dig bruttan, du är bäst!

Ny design på gång..!

Tjena gullpluttar!
Har precis kollat film och ätit räkmacka, mysigt. Min kompis håller på att fixa ny design till mig just nu, så inatt kommer den upp här på bloggen! Färgen denna gång är blå, tröttnat på denna lila/rosa färgen nu. Jaja, det var allt för denna gång. Ska nana snart tror jag, är jättetrött. Bloggar mer imorn, puss!

står morgonoutfit på den, men såhär ser jag även ut just nu.
linne + pjymas byxor, kan det bli finare? *host*

F.O.U

Tjenis!
Sitter med datan i knät och laddade ner Förortsungar förut som jag sitter och ser på nu. Den är grym! Mamma håller på med tacos som vi ska äta om en halvtimme eller så, gott. Hon har även köpt dricka och cheezballs, så det nice. Ja måste sluta tjocka mig nån gång, hahaha. Puss

5 saker om mig

1. Jag kan vara sjukt kaxig
2. Dom flesta jag träffar tycker jag ser ut som 96a / 95a
3. Jag umgås nästan
bara med äldre på fritiden
4. Ibland är jag nöjd med mitt utseende
5. Jag gillar en kille som börjar på A



Outfit + Facelook





Vad händer idag då?

Tjena Tja Hallå!
Denna vackra Fredag vaknade jag vid 11. Har kollat på Tusen Gånger Starkare, som jag aldrig gjorde igår. Den är grymt bra faktiskt. Måste ta mig nåt att äta, börjar bli lite hungrig.


Laddar ner...


Paranormal Activity 2
, en skräckfilm som jag ska se senare när jag ska lägga mig. Hihi, jag älskar skräckfilm!

&



Tusen gånger starkare
, som är en dramafilm jag ska se med mamma strax med lite popcorn. Längesen vi gjorde något ihop nu, så ja.. Frågade henne om hon ville se den med mig och det ville hon.


GODNATT BITCHES


Fyfan ;s

Hej bloggen!
Fyfan asså, jag hittade bara 2 fkn plagg i Ullared? Omg, dom hade ingenting!! Fast a, dom får ju in nya kläder på måndagar och det är ju torsdag så jag antar att det mesta var slut men ändå.. Aja, ska nog till stan någon dag med mamma och kolla fler kläder. Köpte iallafall ett par jättelackiga tights, ett par vanliga och typ tuggumin och hårspänenn. Jaja, kom hem vid 8 och nu är jag dötrött. Ska sitta vid datan ett tag tror jag, inget annat att göra. Hörs, puss!

Ullared snart..!

Tjabba goingar!
Nu har jag precis vaknat, höhö. Första dagen på lovet jag sover såhär länge, jag förtjänar det faktiskt. ;) När mamma slutar jobbet hämtar hon upp mig och så drar vi till Ullared. Ska nog inte köpa så mycket, min garderob är helt fuuuuull. :( Men ja får la se vad jag hittar. Jaja, sitter & chattar lite med Niclas på facebook. Ska ta mig nåt att äta och sen börja fixa mig i think..? Ja bloggar mer efter Ullared bitches. Puss

Veckans vill-ha! (Ny kategori)

Jag har gjort en ny kategori som heter "Veckans vill-ha" där jag ska visa upp ett plagg från t.ex. Gina Tricot eller någon annan affär som jag vill ha. Tänkte det skulle va kul att göra nåt nytt, så ja. Det här var den första idén som slog mig. Börjar med detta imon, så håll utkik!


Bäddar ner mig med te & ett varmt täcke till..

.. en grym film! Har dötråkigt, vet inte vad jag ska göra. Dessutom är jag sjukt trött ikväll, eftersom jag har varit och badat hela dagen. Så ja, nu ska jag bara koppla av och kolla på film, ikväll blir det "I Taket Lyser Stjärnorna" som jag själv  tycker är väldigt sorglig och jag har lätt att lipa till den. Men ändå är den grymt bra, så ja.. Den satsar vi på ikväll. Ni får ha det gott så bloggar jag mer imorgon. Puss

Underbar dag!!

Hejsan svejsan sötisar!
Kom precis hem från en superduper härlig dag med mitt hjärta Sanna! Klockan halv 10 imorse tog vi nämligen bussen in till Lerums Badpalats. Gissa om vi är smarta? Tappade även denna gången bort oss mitt ute i Lerum och var tvugna att fråga folket som bodde runt där vart vi skulle, haha. Träffade 4 sjukt söta killar, hehe. Och vi hade sjukt roligt, så ja.. Tack för dagen älskling! Nu ska jag äta köttfärssås och makaroner, ganska hungrig eftersom vi åt där borta runt halv 1. Ikväll blir det Sveriges Mästerkock och imorn kanske det blir att åka in till Ullared med mami.
Det var allt jag hade att säga, bloggar väl mer ikväll tror jag. Ha det bra sålänge så hörs vi senare, pusshej!

Haha så söt bild jag fick av en kille som heter Kristoffer!
Ska tydligen föreställa mig på bilden ^^,

Lerum imon!

Hallåå igen bloggen. Blev en väldigt dålig bloggdag igår & idag men här har ni ett inlägg iaf. Hade det underbart igår, läs inlägget under. Har sovit över hos Sanna också, hade sjukt roligt. Imorgon tar vi bussen klockan halv 10 till lerums badpalats, kommer bli en dag värd att minnas. Nu ska jag kolla lite tv, så vi hörs imon. Ha det bra!

Bilder från 14/2 !

Här kommer några av tuuuusen bilder jag & sanna tog när vi firade alla hjärtans dag tillsammans. Vi skulle ta bussen dit, så tar vi såklart fel buss och går helt vilse.. Haha, ja fick ringa och boka om tiden hos bowlingen, kom en halvtimme försent. Men ja, dagen spenderades först i Majorna i en bowlinghall, sedan spårvagnen in till stan och åt donken. Gick även in i olika affärer, tack för den fina dagen gumman.


Sanna

Jag :d

Fint tuggumi... :D

Cool bild!

Fina skor! ;)

Sanna

Donken, feeeeeta e vi ;]]


tolkning av emelie eriksson..


outfit


tröjan är röd, inte rosa.. :s

volanglinne - ullared
röd cardigan - ginatricot
jeans - ullared :d

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG

Glad alla hjärtans dag läsare!
Min dag spenderas med den jag älskar otroligt mycket, nämligen min bästavän Sanna! Vi ska dra till Aktiviteten och bowla, sen kanske det blir donken efter eller nåt haha. Riktigt mysigt, och ja är så jäkla glad att jag får spendera denna dag med dig älskling! Så ja, ni får ha en lika bra dag som jag ska ha! Så bloggar jag mer när jag kommer hem. Puss&Kram

Fröken Sverige

Hejsan goingar!
Sitter i sängen och kollar på Fröken Sverige tillsammans med en kopp te, grymt. Blir väl att fortsätta kolla film resten av kvällen. Håller även på att ladda ner filmen "Förortsungar" som jag tycker är riktigt bra. :) Det var nog allt jag hade att säga, bloggar mer imon antingen före eller efter bowlingen.. Vi får se! Ha det bra, puss.


förlåt för alla dessa tråkiga cambilder..

dagens outfit & facelook


lila linne - ullared
svart cardigan - ginatricot
svarta tights - bikbok
halsband - julklapp
armband - julklapp

facelook.

underbara kristina!

Tjenis penis bloggen!
Har inte hunnit blogga idag, varit med underbara kristina hela dagen sen typ 2 till 7. Tack för dagen underbaraste människa, jag älskar dig! Kom hem för en timma sen, åt & sen kolla Solsidan :D Nu typ har jag ont i magen för er som ville veta, haha. Taggar bowling imon med Sanna! ;) Bloggar mer ikväll/natt. Puss


en trött fanny..

GODNATT

Nu går jag & nanar. Det är en dag imorgon också, så det är lika bra eftersom jag också är dötrött! Mina ögon slocknar ändå typ nu. Ska sätta på en film & somna till den, så vi hörs imon!

Dunka musik!

Tjenis alla som läser!
Nu är jag ensam hemma, eller a min bror är hemma. Men han är i sitt rum & kollar film, så dunkar musik på högsta volym. Det var ba det jag ville säga, ha det gott :D

jag älskar dig världens bästa vän





skön dag..!

Hallåå underbaringar!
Idag har jag vart med Sanna hela dagen, och även vart med Julia Emelie & Sara. Riktigt rolig dag, tack tjejer! Reten av kvällen spenderas nog framför datan/tvn, hehe. Hörs senare, pusshej!

koooorvfingrar.

tjockt.





Vaknade 10 (a) drogar te!

Hej sockertoppar!
Vaknade faktiskt kl 10 idag, det är jäääkligt tidigt för att vara mig! Idag ska jag vara med Sanna, kaaanske ska bowla men tror vi skulle ta det på måndag istället. Ska snart börja fixa mig & så, jag bloggar mer efter jag har varit med Sanna. Puss

Justeeee, ja drogar te för er som ville veta. Men det visste ni säkert redan, höhöhö.


HAHAHHA, pjyymas.


HAHA fet :D

2 låtar jag drogar just nu!





lets dance är sääämst!

Hallåå sweeties!
Har kollat på lets dance med mamma för en stund sen, det är verkligen dåååligt! Så himla boring. Nu lyssnar jag på musik ist & dricker energidricka, mums! Varit en sjukt tråkig fredag, men ändå härligt att bara ligga & kolla film. Drogar låten Fucking Perfect - P!NK, helt sjukt grym :] Nu ska jag kolla runt lite på olika bloggar & lite på facebook, hörs lite senare!

fan va seg fredag.


Hej.
Är sjukt sur på allt & alla nu. Ingen har ens gjort nåt, är ba sur. Sämsta fredagen, ja har agro. Hejdå


-


kvällsinlägg ~

Tjena mittbena blöggen!
Denna dagen har verkligen gått lååångsamt, eftersom jag inte gjort nånting. Skulle ha tränat förut men ja har grymt mycket träningsverk sen igår. Åt förut, tortellini för er som undra haha. Kollade även på Camp Rock, som jag aldrig kan tröttna på. Strax ska jag hoppa in i duschen & även lägga fram kläder tills imon. För er som inte visste får jag panik på morgonen om jag inte har valt kläder dagen innan. Hittar verkligen inget bra att ha på mig då. Jaja, nu ska jag göra en kopp te, sen dusch + lägga fram kläder & sen blir det sängen. Puss

snöööööö. :'(

Hallå sockertoppar!
Nu har jag precis kommit hem från skolan, det snöar sjukt mycket! Har haft en sjukt rolig dag idag, men jag orkar inte berätta allt haha. Ba att jag hade världens roligaste raster. :D Har druckit en kopp te, fryser som fan asso..

Såhär ser det ut utanför mig just nu.. :(

snart duschen

Tjabba tjena igen!
Just nu sitter jag och kollar på Efterlyst med mamma, det är faktiskt bra ju :) Har lagt fram kläder & så tills imon, ska strax hoppa in i duschen. Känner mig riktigt jäkla stolt som satt och gjorde min matteläxa i 1 timma förut! Omg! :D Haha, jaja känner att dethär inlägget blev vääääldigt tråkigt. Så aa, kanske hinner morgonblogga imon men om inte, så bloggar jag efter skolan. Puss

googlebild.

nytt i garderoben:


EDHARDY KEEEEEEEEEPS <3

plugg, biologi å matte .


biologi,

matte,

anledningen till att ja bytte penna var att jag fick ont i handen av den andra, hahha! :D


top model

Hallå alla!
Varit en riktigt seg dag i skolan känner jag, förutom den sista lektionen då hela min klass satt & garva haha! Måste även plugga matte senare & även svenska, ork. Just nu sitter jag å kollar på top model, jag ääääälskar det!
Ska snart dricka lite te, haha so fanny style. Funderar även på att städa idag, men vi får se hur det blir med det eftersom jag är sjukt seg & trött. Ja bloggar antagligen lite mer senare, så ni får ha det så bra sålänge. :) Puss

min älskade kissemisse som försvann nyår 2009. :'(

todays outfit


linne - kappahl
jeans - ullared
rosa tjocktröja - vetinte

känner mig duktig (a)

Hallåå där, kött & blåbär!
Idag har jag vart i skolan, som alla andra dagar. Helt okej dag, förutom att jag somnade på SO-lektionen.
I kvarnby träffade jag frida & kristina, mina små kycklingar. HAHA, ja älskar er tjejor! Sen efter spanskan stack jag, emelie & sara till cafe såne som vanligt & åt och sånt. Satt la där runt 1 timma, sen stack dom till träningen & jag hem. När jag kom hem satte jag mig faktist med läxorna, riktigt duktigt tycker jag!! Gjorde matten och biologin på runt en timma faktiskt. Haha, okej ja ska inte skryta (a) Nu sitter jag i sängen med datan & lyssnar på musik, tycker att jag är värd det hoho. Det var la det jag hade att säga just nu, kanske blir ett till inlägg sen, vi får se. Ha det gött!

HAHAH jättesöööööt chey med pippi långstrump toffsar & träningskläder.

Sovmorgon, morgonbloggar!

Tjenis!
Hinner morgonblogga en snabbis eftersom jag har sovmorgon till 10:00 idag. Har käkat frukost & gjort i ordning mig och sånt, ska bara borsta tänderna & pissa innan jag drar, höhö. Slutar sent idag, kvart över 3 -.- Kanske blir cafe skåne efter, och kanske sannas sångcoatchning men det vet jag inte än. Jaja, jag bloggar antagligen när jag kommer hem. Puss!

håkan bråkan & josef, HAHA!

Hallåå puddingar!
Just nu sittar jag och kollar på "Håkan bråkan & Josef", Haha härlig film! (a) Idag har jag vart i skolan, efter skolan drog jag till Johanna och va där till typ 5. Sen har jag även vart iväg med mamma och handlat lite. Imon vet jag inte vad som händer, kanske ska på Laserdome med bror min? Haha jaja, vi får se! Nu ska jag fortsätta kolla på filmen och prata lite med Niclas, bloggar mer imon. Ha det bra!

godnatt!

Upp halv sju imon för att dra mig till skolan så känner att jag måste sova nu. GODNATT!

HAHA fin bild man hittade på datan.

tränat & nyduschad

Hejhej sunshines!
Nu har jag tränat och är nydushad. Känns riktigt gött att ha tränat eftersom jag inte gjort det på länge nu. Har även kollat på Solsidan, världens grymaste program! Ska ta mig en macka eller nåt att äta, sen blir det film & sängen.
Imon är det skola också, gud va trist. Fast kul att träffa kompisarna. Jaja, nu ska jag ta mig nåt att äta. Jag bloggar mer imorgon, så fortsätt checka bloggen. Hörs, puss!

dunkar musik!

Hallåååå!
Dunkar musik på hösta volym, riktigt soft! Har inget annat för mig lixom, så.. Just nu är det Ravers Fantasy - Manian som spelas!

P.S!! PUBLISHME HAR DAMPAT DOM SENASTE DAGARNA, FÖRLÅT FÖR DÅLIG BILDUPPDATERING.

dissade melodifestivalen iår!

Hej sockertoppar!
Nu har jag kommit hem från handbollen, riktigt kul. Blev 36-5 till Sävehof, grymt jobbat tjejer.
Skulle vara med jocke & jonas idag också, men dom har inte hört av sig. :S Sen dissade jag även melodifestivalen iår, eftersom det bara blir dåligare & dåligare för varje år som går? Riktigt TRIST! Jaja, solsidan ikväll, göttans.
Blogger mer sen, puss.

handboll med johanna nu!

Hej pluttar!
Har precis fixat mig lite, snart kommer Amelia och hämtar mig & johanna och sen drar vi till handbollsmatchen!
Efter handbollen blir det att vara med Joakim och Jonas, skoj. Bloggar mer när jag får tid. Puss

mår dåligt..

Hej underbaringar.
Igår var jag i skolan, mådde piss. Sista lektionen var slöjd, och efter halva lektionen fick jag nog typ. Jag gjorde ingenting på hela lektionen & alla lärade undrade hur jag mådde och allting. Tvingade mig själv att stanna kvar ändå, och när vi slutade typ gick jag hem & la mig och sov.. Sov till 7, och jag skulle vara med Niclas.. Hade 16 missade samtal från han och 3 missade från Sanna. Hade sjukt mycket skuldkänslor och mår sämst över det.. Men tack vare min älskade Sanna överlevde jag fredagen iaf. Och idag är jag sjukt trött, mår fortfarande sjukt dåligt.. Ska titta lite film och funderar på att ringa niclas.. Förlåt för dålig uppdatering. <3

dålig bloggdag!

Hej sötnosar!
Har varken haft tid/lust att blogga idag, men känner ändå att jag måste göra något litet inlägg innan jag lägger mig.
Idag har jag vart i skolan, awesome dag. Efter skolan var jag med Sanna, vi stack till ikea & kcenter tihi. Hade jättekul, får göras om. Sedan ringde Niclas & ja snacka runt nån timma med han. Kanske blir att åka & träffa han imon. Aja, nu ska jag nana. Bloggar mer imon, godnatt!

stuck in the moment

Hejhej sockertoppar!
Nu har jag precis kommit hem, vart i skolan & även hos Johanna med Amelia, tack för en underbar tjejor!
Skittrist att det regna när jag skulle dra mig hemmåt, men a.. Som tur hade jag en stor luva på jackan och en mysig mössa med mig, så jag klarade mig! ;) Jaja, just nu sitter jag med datan i knät och musik på högtsta volym,
som vanligt hehe! Snackar även med min älskling, hihi kul. Senare ska jag plugga till historian, och även till svenskan, chill! fast nä. Ah men, nu ska jag typ kolla på tv eller nåt. Hörs senare/imon, puss!

omg vilken äcklig bild jag hittade på mig sen i somras? :o
USCH

skitsnabbt inlägg!

Hej solstrålar!
Bloggar en jättesnabbis, eftersom jag ska till skolan om typ 1 minut? Gympa på morgonen, rätt segt ändå. Har ätit en macka & så, och kollat på Desperat Housewives samtidigt. Jaja, hörs antagligen efter skolan!

blir skolan imon i think?

Hallåå puddingar!
Nu har jag frisknat till känns det som? Blir nog skolan imon, det är så sjukt tråkigt att bara sitta hemma och göra ingenting.. Har sjukat mig med massa film och te, och nu är det bra igen i think. Sitter med datan i knät och lurar i öronen + musik på högsta volym, göööött! Jaja, hör av mig mer imon! Puss

sjukoutfit


Volanglinne - ullared
Jeans - Only
Rosa tjocktröja - BikBok (inte med på bilden)

film & data + te

Hej!
Hoppas att ni som läser är lite friskare än jag? Som ni vet blev jag sjuk igår, riktigt segt. Är hemma från skolan vilket känns rätt gött ändå, eftersom det är min längsta dag idag hihi. Sitter & kollar på film med datan i knät och en kopp te brevid. Fick be mamma ringa & sjukanmäla mig i morse, sen gick jag & la mig igen.. Vaknade vid halv 1, höhö. Sen ska jag nog träffa sanna eftersom vi är samma sjuka, haha! Jaja, nu ska jag kolla på film igen. Ha det bra!

hmm, söt pjamas.. o:

RSS 2.0