Med dom bästa!

Tjaaaaaa bloggen! :D
Skolan idag, sovmorgon till 10 :D Kändes som jag var i skolan 1 timma eller nåt, så det var skönt. Sista lektionen var det spanska i kvarnby, alltid lika kul! Sitter med värsta nörden, eller aa.. Han kan verkligen allting >-< När han inte är konstigt är han ju snäll iaf & det är ju nåt bra iallafall haha. Efter språkvalet stack jag, emelie & sara till corpus pizzeria & käka kebabtallrik, mums! Vi var typ helt drogade.. Sen typ skulle vi ta bussen hem, men så ville jag ha en cola så vi stanna på turken & där träffade vi sanna & lovisa :) Så va vi med dom typ lite mer än 1 timma, sjukt kul. Sen tog vi bussen hem & så stack jag hem. Haha så grym dag :d Så bestämde jag & sanna att jag kommer & tittar på hennes konsär på fredag, sen sover vi över efter det hos henne! Och på lördag sticker vi till liseberg, jag sanna lovisa & nån mer :D GRYYYYMT! Aja nu har jag inget mer å skriva sålänge, men vi hörs antagligen senare / imon. Så ha en härlig eftermiddag & kväll, så skriver jag mer sen nån gång eller nåt :D Kyss .

Föööör tidigt!

Godmorgon alla som läser..!
För några minuter sen upptäckte jag att jag gick upp alldeles för tidigt! Jag börjar 10.00 & går upp 8? Ååhshit, har hunnit duscha, äta frukost & nu ska jag bara sminka mig när det är 1 timma kvar -.- Får typ plugga spanskan som jag har tills idag eller nåt.. Aja skriver nog mer ikväll eller så tror jag, så vi hörs väl senare då! Kyssen

Comments please ?

TJOOOOOO BRUUUUSHOR & GUMMOR! :D
Skolan idag, riktigt segt! Men rasterna är förfan bästa, fotboll mä dom bästa! Vi körde Värdis då, så skulle jag dribbla bort min kompis.. Så snubblar jag på bollen & landar på rumpan, & alla killar börja gapskratta(a) asso shiiiiiet vad ont det gör ;/ Förut kunde jag inte ens resa mig upp för att det gjorde så ont. Men nu är det lite bättre iaf (a..
Orkade inte ens göra något med mina tjejer förut för att det gjorde så ont, så har ba slappat hela dagen nu .
Aja snart ska jag ta en glass & kolla fångarna på fortet, föräldrar vs. barn! Mohahha va kul :) Självklart vill jag ju att barnen ska vinna, men vi får se hur det går. Ska lämna över datan till min bror nu, men vi hörs imon tror jag väl..
Sovmorgon & grejer, hihi. &&& VART ÄR KOMMENTARERNA ? HAR DOM GÅTT Å GÖMT SIG ELLER? KOMMENTERA NU!
Lov3 u guys, see you'll soon!

Helgen har gått sjukt fort..!

Tjenixen blöggen & underbara läsare..!
Helgen har gått sjukt fort, vart hos emelie & softat. Fredagen gjorde vi typ ingenting, lördagen så åkte vi först till stallet, körde vagn med Rosita å grejer :D Sen stack vi till hennes pappa & körde moppe & åt pizza hihi! Sen idag åkte vi mera moppe & sen hämtade hennes mamma oss så körde hon mig hem. :) Sjukt kul helg, men den gick jäkligt fort.. Aja nu sitter jag här med tuggumi i munnen & ska snart sätta på mig min mysdress, sätta mig framför tvn & käka varma mackor! mums. Så ha det gött alla, för det ska jag ha så hörs vi imon.. Kyss

Hos emelie ya0.

Godnatt säger jag snart asso!
Klockan är 00:07, sitter hos emelie & degar vid datan.. typ svintrött & imon måste vi gå upp tiiiidigt, för vi ska till stallet. Åååh kill me! Aja vi har la ganska kul iaf, kollar på jackass! (a) Hahaha, sjukt kul!
Skulle igentligen gått på Nrj, ångrar mig så sjukt mycket att jag inte gick. Men hade kul med emelie iallafall & stannar här tills på söndag. Nu ska vi ha kul & flumma & lägga oss, vi hörs imon dårå. Pusssssen.

I am thinking of you

Hej blöggen.
Typ kommit in precis, vart ute med shadde, simon, sanna & william :) Sjukt skoj typ, ja & simon skratta som fan åt allting ^^, HAHAHHAHAHA det var skitkul, han satte sig i en barngunga, & kom knappt ur. xD AJa, nu sitter jag å tänker på han, han med det fina gulliga skrattet.. Han den där underbara personen.. Åååååh va busig ja är :/
Ska käka kvällsmat eller nåt, sen lägger jag mig. Behöver tänka klart asso. Love u guys, pussen.

Fan ta mig..

Hej hopp gummisnopp, elle nåt? :D
Skolan idag ya0, var faktist underbart bra! Typ jobba inte så mycket, såg på nån film om historia som va typ 1 timma haha. Rasten var bäst, körde fotboll med killarna dårå. Lagvärdis, jag hanna amelia å cassandra var i ett lag.. Och jag typ va asbra för kom förbi 5 personer (a) ofta inte grymt? ;) Men sen var det final mellan oss och Adam edwin & nån mer random typ :S Vi vann tyvärr inte, men vi är bäst ändå (h) Och det hände nåt på rasten också..
Jag har typ börja gilla en annan nu.. :O Shit trodde inte det kunde hända, men nu gjorde det d. Assoo .. :(
Det är bra på ett sätt, för det är många som säger att han gillar mig också, men vi får se hur det blir med den saken. Hans skratt är underbart, hela han. Fanny har gått å blivit kär .?! Omg. Det är här så konstigt det kan bli. Skriver mer sen, ja måste fan tänka.. Den här känslan är bra, riktigt bra.
Ska göra läxan också, skriver mer sen bloggen.. Kommentera nu, ni är dåliga på det ! Ni är bäst, puss <3


Dagens outfit förresten, har ingen bild men:
Lacktights: Gina tricot
Randig tunika: Ingen aning
Puma tjocktröja Blå

pizza & cola = bästa!

Hej söta! :)
Sitter här och verkligen är proppmätt! Ätit en heeeel kebabpizza utan hjälp, & självklart en cola på dt! :) Bästa!
& Nu väntar jag bara på att fångarna på fortet ska börja, fotboll vs. handboll idag ju! Självklart att jag måste titta, det är lixom fanny (fotboll) vs. amelia (handboll) :D Hihi det börjar om 15 minuter, taggaaa! (a) Aja sen måste jag plugga & skit, bajsa :) Vi hörs imon bloggen, hoppas jag. Glöm inte att kommentera, ni har blivit sämre på det den sista tiden nu. Men statistiken börjar gå uppåt & det är ju bra, så fortsätt så. Jag älskar er tjejer & killar, puss ;)

Äntligen ...

funkar det att ladda upp bilder igen! :O Gud vad det tog tid.. Slänger iaf in en dagens outfit :) Dock blev bilden lite sudddig för att jag glömde sätta på blixten & mitt batteri skulle ta slut när som helst.. 

Men det är är iallafall vad jag har på mig:
Gråa mjukisbyxor - Ullared
Underkläder - trosor vetinte, bh från h&m
Vanlig svart t-shirt - ingen aning
Grå tjock munkjacka eller vad man säger.. - Bik Bok !

Blev en lätt klädsel i det tråkiga vädret, & det Kan hända att det kommer bild imon med, men det får vi se..

this feeling..

THIS FEELING... IS THE BEST FEELING I EVER HAD! THERE IS NO OTHER THAN YOU THAT MEAN SOMETHING TO ME, YOU ARE WONDERFUL IN ALL KIND!

ILOVEU AMAZIIING .


dålig stil..

God eftermiddag på er :)
Kommit hem från skolan nu & så, skulle igentligen varit med Hanna Amelia & Lina, men nädå. dåååålig stil lina .
Gick hem iställte då, ätit en kanelbulle hihi (a) & jag har en sjukt bra låt på g, men vet inte riktigt hur man lägger in låtar från youtube här, men ja länkar den istället (a)http://www.youtube.com/watch?v=X9_n8jakvWU&feature=av2e

Obs: man ser inte länken, blivit nåt damp. Men den är där efter "(a)" om du bara rör med musen där, så kommer den upp. Kyss <3

Skolan again..

Godmorgon bloggen & underbara läsare! :)
Har precis vaknat & har ont om tid.. Måste packa gympapåsen, sminka mig & äta frukost på 15 minuter.. Oooops!
Så det blir ett kort inlägg nu. Ska snart till skolan då, gympa på morgonen, kanon! :O Slutar sent idag tror ja, bajs.
Aja nu måste jag jalla mig, men vi hörs nog sen efter skolan, om jag inte är med nån. Ha det bra i regnet, kyss <3

Spanska är bäst (a)

Hejhej bloggen :)
Skolan idag, varit helt sjukt okej! Kändes som den gick såhääär snabbt, allt gick så sjukt bra! Matten å allt hihi :d Och bäst att avsluta dagen med Spanska! Bästaste, men satt brevid värsta nörden, han kunde verkligen allting! :o
Så fanns det en söt kille där också, hihi! Spanskan var lätt idag iaf, gjorde inte så mycket. Fick nya böcker & skit :)
Men träffa massa gött folk, så det var ju bra. Aja nu måste jag plugga, seeegt! Vi hörs imon, kyss <3

S.O.V.M.O.R.G.O.N

Godmorgon bloggen!
Har sovmorgon idag, sjukt nice! Börjar 10.00, men min bror väckte mig 7 :O Omg, tur för han att ja kunde somna om igen sen! (a) Iaf, precis sminkat mig & nu ska jag snart göra frukost. Sen blir det skolan, går dit med Hanna :)
Första språvalsdagen idag också, ser faktist fram imot det! :D En hel lektion med Elina & Emelie! Lööööööööööve (L)
Aja, ska äta nu. Yoghurt med müsli nu (y) Skriver mer efter skolan kanske, om jag inte är med nån. Kyss på er(:

iloveu..

Godkväll (?) läsare! :)

Varit med teo, sanna, william & simon förut, riktigt najs! gjorde inte så mycket, kollade på 98ornas träning & så, dom är ju riktigt bra! (a) speciellt han.. jagärkär Sen typ satt vi under gympasalen & gjorde ingenting, najsnajs! ;)

Precis duschat också, eftersom det var så sjukt kallt ute så är det så himla skönt att ba duscha i hur varmt vatten som helst (a) Mihihi, & ja kände mig faktist lite äcklig .. (: Har sovmorgon imorn, riktigt gött! Och första språkvals lektionen i kvarnby med dom bästa, GÖTT E DE! Fast slutar typ halv 4, f'ck it! :D

Åh, han är så himla fin.. Vad ska jag göra för att få honom att fatta? Hjälp mig.. :( Puss..

Söt header? :D

Hej alla söta!
Vart i skolan idag, helt okej. Sen var jag med Cassandra Hanna & Johanna hemma hos Hanna! :)
Sedan kom Lina & var med en liten stund. Gjorde massa roliga saker, men nu är jag äntligen hemma.
Ska snart dra ut igen och vara med Sanna, William, Teo & Simon :) Ska kolla på 98ornas träning å sånt typ.
Och erkänn söt header? Det är Natalie som gjort den & ja är sjukt nöjd över den!:) Kommentera gärna vad ni tycker om den & så. Puss <3
Jag är med & tävlar om en sjukt fin rosa laptop här.
Önska mig lycka till? ;)

godmorra !

godmorgon underbara läsare! (a)
Idag vaknade jag faktis 11.21 för å va exakt ;)
Sitter vid datan, ska snart äta frukos typ .
Blir väl att vara med Sanna & William idag igen
antar jag, mihiihi, om ja får för sanna då ;p
aja, ska dra å kolla på tv & göra frukost, så
vi hörs kanske senare ikväll! :) Kyss <3


Glad för din skull älskling §

Godkväll typ alla som är vakna :')
Kom precis in, vart ute med sanna & william :)
Visste ni en sak? Dom blev fkn tillsammans idag! :D
Nawiiiii, william är liksom min bror & sanna är min bästavän :p
mjooo, gissa om ja blev lite paff när jag hörde detta? ;)
men ja är självklart bara glad för deras skull, även om det kommre kännas lite konstigt nu .. :)
Och sen träffa vi isabelle, emelie, elina, amanda, joakim, anton & filip :}
riktigt najs ja0! :D Och sanna & william typ strula å så, har en jättesöt bild på dom!:D
Och förut kasta ja ett äpple på ett hus & han blev asarg å typ börja jaga oss, så ramla jag i en
lerbacke & skrapa upp hela vänstra smalbenet, högra knät & skinkan (a) riktigt duktig asso!
Nu dricker ja cola, ska snart sätta på en film å krypa ner under täcket tror jag.
Vi hörs imon tror ja. Kyss

Åh va trött ja blir på denna sega data! Får försöka ladda upp bilden imon då -.-

Åh...

Shulululu alla läsare ;)
Idag är det alltså lördag, den näst bästa dagen på heeela veckan, eftersom jag tycker om fredagar mest hihi.
Igår var det skola, sjukt kul. Jonas & Joakim hade typ hittat en groda som kunde hoppa, asso en leksak typ xD Så i bamba fick ja testa den, å ja sköt rakt i jockes filmjölk (a) HAHA fan va alla skrattade! Efter skolan var jag med Johanna, Cassandra, Hanna & Amelia hemma hos Cazzi! Vi hade det grymt! Först typ körde vi poker, å den som förlora skulle va själv å möta alla andra i vattenkrig höhö askul! Sen typ gjorde vi ett hemligt språk som inte gick så bra, HAHA & massor! Sen körde vi flaggan en stund m.m ! Tack för dagen, den var grym! :) Och Sen på kvällen hade ja det väldigt mys i min ensamhet & kollade på film, med chips choklad & en 2 litare cola! ÄLSKA!
Nu ska jag duscha, fixa mig & sen åker jag å mamma till min syster :') Så ha det bra alla underbarisar, puss (L)
(Åh, fan va ja älskar honom.. blir alldeles varm när ja ser han, när jag pratar med han önskar ja, att ja kunde stanna tiden.. han är underbar . )

Slänger in en suddig bild från när jag & sanna skulle till rix fm festivalen, håll till godo. :D

Åter igen mina tjejer! ;D

Hejhej & förlåt för att ja är så dålig på uppdatering.
Hinner inte med allt, med skolan å skit .
Men idag var det helt ok, började med musik (: Värsta bästa stämningen asso, killar brukar inte vara sånna som sjunger på musiken, men idag var det riktigt j*vla bra! :D
Rast å grejer, körde fotboll. Slutade 20 i 3 och efter skolan var jag med Cassandra, Hanna, Johanna och Amelia, men hon var baramed en stund. Vi gjorde massa saker, skratta, spela wii mario, plocka vinbär (a) och typ cykla, men min cykel blev helt fuckad. Så nu sitter jag här & klockan är 10 över 5 :) Är proppmät, åt massa hos hanna haha, & mamma har gjort mat.. Får la ta det sen, om ja orkar ;) Efter detta inlägg ska ja duscha, sen får vi se.
Ha det bra, puss / fny .

Varit med mina tjejor!

Hejhej bloggen.

Ja är tveksam på om jag ska fortsätta med bloggen..
Tänkte stanna ett litet tag nu, för det blir så mycket med läxor & skolan.
Vi får se hur det blir med det. & Jag är sjukt ledsen för dessa tråkiga
inlägg utan bilder & så. Ska verkligen bli ändring på det, men min data
är så sjukt seg på att ladda upp bilderna, det är bara därför det inte kommit
bilder. Ska försöka bättre mig, ja lovar!

Idag var det tillbaks till skolan, var helt okej. Gjorde inte så mycket eftersom
det bara är andra dagen. Men imon är det första gympan iaf, mihihi älskar:D
Men hata maten! Usch asso! Efter skolan gick Jag, Cassandra, Amelia & Lina
hem till Hanna, självklart var Hanna med också! ;) Vi hade grymt skoj, åt
panpizza, spelade wii, pallade plommon & äpplen & spelade apbuzz! Tack för
dagen tjejor, ni är det bästa som finns!

Nu ska ja snart duscha, sedan blir det väl tv:n, eller så sätter jag mig här igen :]
Vi kanske hörs sen, ha d bra! Puss / Fanny .

Rix Fm Festivalen med Sanna! (L)

Hej bloggen (:
Precis kommit hem från att ha varit i stan med sanna, kollat på rix fm festivalen!
Det var helt sjukt amazing! Så sjukt mycket bra artister där och så !
Glömmer aldrig, minnen! Grym stämning, alla stog och hoppade å precis alla sjungde
med! Omg, det var härligt som bara den! Jag älskar dig Sanna Amanda Thorsson Karlsson .
Tyvärr orkar jag inte ladda upp bilderna här, men har lagt upp alla på facebook så det
är bara att titta där :) Imorgon är jag igång med dagens outfit igen, tänkte att det kunde
va kul eftersom det blir så trist med inlägg utan bilder. Nu ska jag snart gå å lägga mig
efterom det är skola imån. Puss <3

med sanna

Tjena bloggen & alla underbara läsare! (:
Gick upp väldigt väldigt tidigt idag eftersom det är skola imon. 8:00 faktist ;)
Så nu kommer jag antgligen vara trött ikväll & somna tidigt :) .
Idag har jag kollat på Hitta Nemo haha, och varit med sanna älskling!
Eftersom vi båda var väldigt trötta blev det ingen lång stund, men det var skönt
att träffa henne, hon var verkligen saknad.
Och imon blir det skola, längtat sönder efter vissa personer :] Och på tisdag
blir det språkval i kvarnby, bästa! Så får man träffa sofia :D Gött säger jag bara.
Nu ska jag ladda ner familjefällan elle vad den heter, sjukt bäst! haha älskar att
kolla film på datan. Ha de bäst, puss <3

Seg .

Hejsan hoppsan alla människor :)
Varit en riktigt seg dag idag, även fast jag hade längtat så mycket efter fredag!
Mamma väckte mig efter hon hade jobbat vid 2, haha. Hon blir igentligen inte så glad när vi går upp så sent :/
Men iaf, för att överaska min mamma lite för att hon är världens bästa, diskade jag på kvällen efter hon hade lagt sig, för hon får så ont i händerna när hon diskar igentligen. Och gissa om hon blev glad? När hon väckte mig var hon nästan överlycklig, för jag vet hur mycket hon hatar att diska, men ändå får hon göra det så ofta. Jag älskar att se henne lycklig! Och jag vet att hon gillar att gå ut och dansa på helgerna så även det fick hon göra idag! Så nu sitter jag här, har precis kollat på när william kört cs, riktigt grym ;) Ska lägga mig hyffsat tidigt idag igen, annars blir det inte kul när skolan börjat. På ett sätt ser jag fram imot skolan igen, men ändå inte. Det finns ju faktist bra saker med skolan, till exempel: Att jag har världens bästa kompisar som jag får träffa varje dag och rasterna! Det är det som gör så jag orkar gå upp varje dag, mina vänner ger mig energi. På måndag börjar vi, någon som vet tid? Aja slutsnackat om det. Nu ska jag typ kolla runt lite på facebook, sen blir det nog sängen (: Sov så gott sötisar, puss!

Btw; Förlåt för att det inte kommer så mycket bilder, men min bror har vart bortrest & han lånade min kamera, men han kommer hem inatt så då blir det lite mer bilder!

Vända på dygnet ja0 .

Tjo bloggen & läsare!
Börjat försöka vända på dygnet nu, eftersom skolan börjar på måndag! Usch jag orkar inte! :( Dom 3 senaste dagarna har jag gått upp vid 8-9, vilket jag är riktigt stolt över haha. Det är verkligen trist & gå upp så tidigt, men det är ett måste :3 Och jag blir så trött & uttråkad för det finns ju inget att göra på morgonen >.< Måste börja lägga mig i tid nu också, annars är det kört, hihi. Idag gick jag upp 9, verkligen segt. Sen har inte hänt typ nånting, har varit med mamma en stund & lämnat in hennes bil och vi tänkte åka in till frölunda, men det orkade vi inte (a) Bara suttit framför tv:n & ruttnat ;) Ser fram imot en avkopplande helg som jag längtat efter och sen blir det skola på måndag. Usch jag orkar verkligen inte ;| Men jag har längtat efter alla vänner som jag inte sett på sommarlovet. Aja nu ska jag ta mig en macka & fortsätta kolla runt lite på facebook. Ha det bra nu, för det ska jag ha! Puss (:

Just det: Vad tycker ni om mitt mörkbruna hår? (Se tidigare inlägg) HISS/DISS? Tacksam för svar! :)

Resultat

Hej. Nu för en stund sen färgade jag håret, & blev faktist sjukt nöjd med resultatet.
Meningen var att jag skulle färga så jag kunde ha mitt löshår & det var exakt samma färg, wiie :D
Resultat:

Man ser inte så mycket, ska försöka fixa en bättre bild.

Färga håret :)

Hej läsare, just nu sitter jag med hårfär i håret :')
Färgar till mörkbrunt, eftersom jag börjar få utväxt. Det var typ bara det ja ville säga, & tack för alla fina kommentarer. Fortsätt så (a) Puss <3

RUMMET

HÄR KOMMER BILDERNA PÅ RUMMET:


bäddsoffa som ja fäller ut när ja ska sova.




Jag lovar er, det är mycket finare i verkligenheten, men aa. Puss :)

Här kommer svaret (:

Slänger in ett snabbt & kort inlägg .

Det är väldigt många som undrar i vilket program jag gör mina desginer.
Här kommer svar på tal! Jag gör dom i ett program som heter Picasa 3.0 :)
Det är helt gratis att ladda ner & man lär sig väldigt snabbt hur man ska göra
med dom olika grejerna! Det är verkligen nåt jag rekomenderar till dom som
är lite "nybörjare" på designer pga. att det är så lätt om man inte är så bra.

Hoppas ni fick reda på det ni ville, & tack för att ni läser min blogg.


Skäms på mig :(

Gud, tusen tusen förlåt för den sjukt dåliga uppdatering . :/
Men hej iallafall fina läsare! Som sagt, förlåt för den sjukt dåliga uppdateringen,  varit hos emelie en vecka nu och verkligen inte haft nån tid över till att blogga. Hela veckan var helt sjukt otroligt grymt bäst!! Tack älsklingar för att ni gjorde min vecka, ni är bäst! Aja, det här gjorde vi iaf:

Tisdag: Åkte till emelie, softa bara typ (: & var med cb (christian) & sen typ drog vi ut å tog några chilliga bilder :)
Onsdag: Var med cb igen, höhö :) Sen tog vi bilder igen ;)
Torsdag: Va i stallet, hoppade hinder med kiam. Träffa hampus & hans kompis niklas, trevliga grabbar detdär ;) BADADE I RÖRVIK PÅ KVÄLLEN/NATTEN MED DOM OCKSÅ!
Fredag: Träffa hampus, niklas & cb å mest va ute (: BADADE I RÖRVIK IGEN MED DOM PÅ KVÄLLEN!
Lördag: Träffa hampus, niklas & cb & kolla på film å hade mysigt hos hampus :) JAG & EMELIE DYGNA!
Söndag: Jag & Emelie Gick ut klockan 6 på morgonen (efter vi hade dygnat) & väckte cb utanför hans gård (y) Emelie körde mig i en kundvagn höhö.  Sen var vi med han en stund, å sen deeega vi :d Sen på kvällen var vi med en annan emelie, niklas & hampus, vi tog spårvagnen till frölunda torg & typ gick in i 7eleven för hampus skulle köpa glass. :D
Måndag: Träffa hampus & va med han (:
Tisdag: Jag åkte hem :/

& När jag kom hem hade mamma målat om mitt rum, möblerat, & verkligen fixat hur mycket som helst! Även fast mitt rum inte är så stort, är det faktist väldigt fint :') (Bilder kommer senare för min data är lite cp just nu.) Tack mami, ja älskar dig (: <3 & Idag var jag duktig & vaknade 8:00 muahaha. Igentligen skulle ja följt med mamma till frölunda torg, men jag orkade inte. Istället ska jag ta på mig min mysdress, poppa lite popcorn & sätta på en film och bara höra regndropparna falla ner för rutan, för vem orkar göra nåt annat i det här vädret? Inte jag iallafall. Hade bra, puss.



Dagens outfit!
Midjekjol: H&M 300 :-
Linne: H&M 99 :-
Tights: Mywear, kommer inte ihåg pris .
Overknees: H&M 89 :- [Strumpor som går över knäna, men viker ner dom så dom går under knäna ist (:


EMELIE (L) FANNI = GREASE!

hej bloggen .
förlåt för att det inte blir så mycket uppdatering, men jag hinner verkligen inte.
me and emelie drooogar grease 24/7 HAHA! men aa, vi har saker att göra heela tiden haha. vi går ut på dagen & är typ ute hela natten så det finns inte tid kvar haha :) igår träffa vi hampus & niklas, riktigt kul! vi typ gick klockan 23.00 till OKQ8 elle vafan det heter, för niklas skulle köpa kakor haha (?) sen stanna vi på ett dagis & typ körde pantgöme HAHA :D & det var kolsvart så man såg ingenting. & Idag har ja & emelie kollat lite på torget, men hitta typ inget. sen ska vi va med hampus å niklas igen ;) och så ska vi till torget imon också. så inget mer inlägg idag, å nog inget imon heller. gud va elak ja känner mig, men det är ju ändå inga som läser verkar det som? för isåfall får ni f*n ta & kommentera! :) ha det bra, ciao! slänger in en bild på mig också

hos ääälsklingsemeli

tjäääna läsare!
sitter hemma hos emelie, & typ kollar på tv med henne & så .
vi kom typ precis in, varit ute & fotat lite & kollat på hennes farmors kattungar :)
igår fotade vi också lite, ba för vi är så sjukt heta är det ju så kul att ta kort. haha (H)
nu vet ja inte riktigt vad vi ska göra, drar nog ut sen eller något kul. stannar nog
veckan ut i think, så mycket kort blirääää . hohohoh det var typ allt, ha det bra för det
ska jag ha. blir inget mer inlägg idag tror ja, men vi hörs väl imorn. ciao :D

langar bilden, ja älskar dig emelie storasyster ahlgren, nu & föralltid


RSS 2.0