rolig dag!

Hallå. Idag vaknade jag vid halv 2, smsade simon och sa att jag hade vaknat. Skulle igentligen vara med han idag, men han hade massa annat för sig så han hann inte.. Så jag åkte med mamma, min syster & min bror och köpte raketer istället, hehe. Resten av dag har jag varit med massa roliga ungar: Aileen, Magda, Elin, Sofia, Amanda, Sanna, Emelie & Sara. Sen när dom flesta hade gått stack jag hem till Emelie med Sara och vi flummade sönder och facerape:a hennes brors fb haha han blev ganska arg (a) Aja vi gjorde massa roliga saker, ba för vi hade druckit energidricka:/ .. Kanske blir att träffa dom på måndag också, får se. Aja nu ska jag se på "The last song", så himla bra. Bloggar mer senare för idag är det nyååååååååååååår! Puss på den.

myskläder på!

Tappat upp badvatten nu och ska lägga mig i badet med badbomber. Fan va skönt det kommer bli, känns som om jag inte duschat på flera dagar! Sen blir det att sätta på (misstolka inte) en film och ta på mig min mysoutfit! Bloggar imorn igen, pussen.

Haha sikken cool badbomb! Hittade denna på google ;)

seg dag ändå..

Tjo! Varit en rätt seg dag än sålänge, inte gjort ett piss förutom att jag har smällt raketer med min bror :) Kanske blir att vara med Sanna senare, och kanske jocke, axel & albin. Så ser min dag ut, bloggar mer senare.

sommaroutfit.. jag saknarrrrrrrrrrrrrrrr :(

kållered med bror min :]

Tjabba tjena! Varit en ganska konstig dag, haha nu ska jag berätta. Jag och min bror skulle åka till Kållered för att köpa ett par hörlurar till han. Vi tog bussen kvart över 2 typ. När vi kommer fram till affären står det att dom kostar 399 :- men han hade bara med sig 394 kr (?). Så vi fick åka hem igen, hämta pengarna som fattades och åka tillbaka. Haha lite lustigt eftersom det stog på sidan att dom kostade 379 :- . Jaja, nu har han dom iallafall och är hur glad som helst haha. Resten av dagen har jag inte gjort mycket, spelat Wii med mamma. Ikväll blir det mys med film och så. Hörs senare, puss!

Det var dessa hörlurarna han köpte. Tycker dom är grymt coola (a)

julklappar & allt möjligt

Hej! Det här inlägget kommer handla om allt möjligt, eftersom jag har mycket att säga. Vi börjar med julklapparna och det här fick jag:

* 3 st Hello Kitty bodylotion
* 1 Dove bodylotion
* 2 halsband
* typ 10 par örhängen
* diadem
* hårmousse
* hårspray
* hårspännen
* sminkväska
* mascara
* en "platta" med 30 ögonskuggor på
* en till "platta" med 4 glitter-ögonskuggor
* läppglans
* strumpor
* kläder
* fotbollsspel
* raketer till nyår
* Ett Nintendo Wii (vitt)
* Mario Kart till Wii
* Wii sports
* World sport party (till Wii)
* Boogie & Elliot (till Wii)
* Just Dance party (till Wii)
* VM - 2010 in Africa (till Wii)

Sen var det säkert nåt mer också, men detta är vad jag kommer på nu..

______________________________________________________________________________________________

Igår till idag sov jag över hos sanna, vi hade kul. Idag träffade vi Gustav och sen stack vi till Kållereds fritidsgård. Var fan rätt kul där, träffade massa roliga människor. Skulle träffat Daniella & Kristina också men dom typ orkade inte eller något sånt. Men vi hade iallafall kul, får göras om någon dag! Nu sitter jag hemma helt själv och har dö tråkigt.. Funderar på att sätta på en film och ta på mig mina myskläder, hihi. Vi hörs snart, puss!


Fått önskningar..

om att skriva om just min jul och hur jag har det på julen. Så det tänkte jag göra nu. Min mamma är en pyntoman enligt mig, så hon pyntar alltid heeeela huset fullt med tomtar, även på de ställerna där dom inte ens syns. Tycker faktist det är kul att hon är just så, blir så mycket mer julkänsla då. Och så är hon jättenoga med att det ska vara skinande rent på julaftons morgon, så är uppe hela natten den 23:e bara för att städa och laga all mat! Vårat julbord består av det mesta som: köttbullar, prinskorv, janssons frestelse, potatisgratäng, lax, alla sorters sill, ägghalvor, vanlig potatis, julskinka och mycket mer! Vi brukar alltid äta hemmagjord risgrynsgröt på morgonen, men vörtbröd till. Sen kommer alla. Då kollar vi på Kalle Ankas jul som är ett måste! Utan det, ingen jul. Vid 5 brukar vi börja äta. Sedan vid 7-8 öppnas alla julklappar. Efter det sätter sig alla och spelar spel. Och sen får man vara uppe hur länge man vill. Det var min jul typ, själv tycker jag att man inte kunde ha någon bättre jul! Aja, den 25:e berättar jag vad jag fått i julklapp och så! Till sist vill jag vara säga God Jul alla mina läsare, önskar er en riktigt god jul och att ni får en grym dag imorn! GOD JUL!

lägger ner bloggen.

ni läste rätt, läsare. jag har helt enkelt inte tid för bloggandet, pluss att det är tråkigt och blogga utan kommentarer. Kan hända att jag börjar nån gång igen, men pallar inte nu. Ha det bäst, så hörs vi snart!

lägger ner bloggen.

ni läste rätt, läsare. jag har helt enkelt inte tid för bloggandet, pluss att det är tråkigt och blogga utan kommentarer. Kan hända att jag börjar nån gång igen, men pallar inte nu. Ha det bäst, så hörs vi snart!

2 jätteroliga dagar!

Hej igen! Nu var det två dagar sen jag bloggade, har helt enkelt inte haft tid. I onsdags var ju jag, Johanna och Amelia med Jonas, Adam och Edvin en liten stund.. Och igår följde jag och johanna med hem till edvin med adam, vi hade sjukt kul och var där i typ 3 timmar.. Samma sak idag, och har även kollat på edvins träning. Först var vi hos edvin, sen gick vi på träningen och efter det gick vi till Adam. När johanna skulle gå stannade jag kvar och vi typ spelade Fifa och kollade på Robinson haha! Det var jätteroligt iallafall! Kommit hem ganska sent varje dag och inte hunnit blogga pga. läxor och sådant också. Men nu bloggar jag iallafall lite, räkna inte med så mycket uppdatering nu.. Ska snart sova, vi hörs!

tack för dagen!

ni är underbara. Hej alla människor! Precis kommit hem från en helt underbar dag med massa gott folk! så sjukt underbar dag, och jag fick träffa gustav och lära känna honom mer också! :) Måste göras om. Ska plugga engelska nu, puss.

lucia

SANTA LUCIA, SKÄNK MIG EN TIA.. TIAN VA RUTTEN, DRA MIG I TUTTEN

HAHAHA fan va rolig jag e..
Hej alla glada människor mitt på lucia! Haft en bra dag? Det har jag haft iallafall! I skolan fick vi typ ta med oss fika, tog med mig julmust och lussebulle. Efter skolan stack jag hem till cassandra med massa andra, orkar inte skriva namn. Vi gjorde massa kul, måste göras om. Imorn blir det fika igen med spanskan, orka! Efter spanskan ska jag, Emelie, Sara, Sanna, Lovisa, William, Gustav och Teo dra till Café Skåne. Sen drar jag, Gustav, Sanna, Lovisa, Teo och William till Sannas konser! :D Höhö, längtar. Nu måste jag plugga religion, så vi hörs antagligen imorn. Puss!

Sanna <3

Hellue. Igår var jag med sanna typ hela dagen, vi började spela in en ny skiva. :) Sen sovde jag över där och idag ska vi dra oss till lisse och ha det mysigt. Även spela in mera, fota & så sover jag där igen! Så det blir en amazing sanna-helg ! loooove Nu ska jag börja fixa mig, blogger mer efter liseberg tror jag kanske. Puss

fredag imon <3

Hej på er småttingar! Fast nä.. Skolan var rätt kul idag, körde snöbollskrig på rasten. Killarna mot tjejerna, dom var typ 20 mot 10 :o Och alla kastade på mig, verkligen alla! Och jag hade inga vantar, känner mig skitsmart (a) Efter skolan skulle jag och mamma dra till IKEA men det blev inte så. Precis pluggat matte, värsta stolt. Och på tisdag har vi religions prov, kommer inte kunna nånting! Aja har kollat robinson, nu kollar jag på Helenius Hörna. Efter det ska jag hoppa in i duschen & sen blir det sängen. Bloggar imorn, puss.

knattefight i skolan idag!

Tjena mittbena. Har precis käkat, blev kyckling med ris & sås. Idag har jag vart i skolan, lika roligt som vanligt. Efter skolan blev det värsta minifighten, typ en från 2an som kom & hoppade på en i 5an, hahaha! Och det roligaste var att jag filmade allting, så nu ligger det uppe på facebook hehe. Strax ska jag plugga lite, sen ska jag hoppa in i duschen. Bloggar mer imorn, puss!
Amelia får stå för bilden! I tekniken, haha.

haha

Hej på er sötnosar. Idag har jag varit i skolan, inte kul kan jag säga! Fick 2 stenhårda isbollar rakt i huvet & en i nacken, fatta om det gjorde ont? Fuck er som kasta. Bytte platser på spanskan också, fick bäääästa platsen! Längst bak brevid emelie, bakom kajsa & nicke! Kan det bli bättre? Nej :D Efter spanskan stack jag, emelie, sara & simon & teo till cafe skåne.. Hahaha fan va flummiga vi var! Smygfota med sämsta mobilkameran ;d

snälla döda mig inte, ni är jääääättesöta! hahahaha <3

baka pepparkakor

Tjingeling! Idag har jag varit i skolan och så, rätt segt. Efter skolan drog jag hem till Cassandra, vi åkte typ pulka å sånt (a) Sen när jag kom hem bakade jag, min mamma & min syster pepparkakor. Dom blev jättelyckade, har även bilder sen vi bakade men tyvärr hittar jag inte sladden just nu. Imorn har jag sovmorgon och språkval, roligt. Vi hörs tomorrow, pussen.

a cinderella story - bästa

Hej mina solstrålar! Har just tittat på A Cinderella Story medans jag har käkat pizza, den filmen är så grymt bra! Funderar på om det är min nya favoritfilm? Hihi. Nu är min syster här, ska sätta mig framför tvn och kolla på Top Model strax, ska bara blogga klart. Det har snöat sjukt mycket idag, fick gå ut med mamma och skotta parkeringen.. Imorn är det skolan igen, ser fram imot att träffa alla kompisar. Bloggar mer imorn, vi hörs!

dagens outfit


Tjocketröja - Gina Tricot
T-shirt - Bik Bok
Jeans - Ullared

SKITDÅLIG BILD I KNOW.. MEN DEN FÅR DUGA

äckliga skitunge.

barajjonnas @ bilddaboken

www.fannythakiing.blogg.se


HON ÄR FEEEEEEEEEEEEEEEEJK DEN ÄCKELUNGEN! FAN VA JAG STÖR MIG PÅ SÅNT. SKAFFA ETT FKN LIV ISTÄLLET .

hitta nemo (a)

Hej alla bloggläsare! Vaknade ovanligt tidigt idag tycker jag, faktist kvart över nio! Missade julkalendern, fast har sett den på datan hehe :) Sitter och kollar på Hitta Nemo som går på disney channel hihi. Har inte ätit frukost än, ska ta mig en macka nu så vi hörs senare. Ha det!

åsikt om idol..

Jag bara måste säga det här! Hur fan kan Olle åka ut? Ja menar, Minnah hade bara en sån jäkla tur som fick en chans till? Olle förtjänar finalplatsen så mycket mer än henne.. Röstade ändå ett antal gånger. Dåligt svenska folket, dåligt..
_________________________________________________________________________________________________

Sitter och kollar på tv, är jättetrött och funderar på och jag ska gå å lägga mig. Klockan är inte ens 12 men jaja. Imorn har jag inga som helst planer, får se hur det blir. Åh juste, förut åkte jag pulka med några kompisar :D Inte alls barnsliga. Sen stack jag hem till Hanna och vi tittade på tv med chips å dricka :') Det var det jag hade och säga, bloggar mer imorgon. Ciao!


HAHAHAH

Haha hej! Skoldagen har varit hur kul som helst! Massa skratt & flabb. Tog massa roliga kort på allt å alla, filmade & allt möjligt ;] Sen ska jag dra och åka pulka med några kompisar hehehe :D Här är den sötaste bilden av dom alla elle?




AAAAAW VA SÖTA VI E ;]]]]] FÖRSKOLAN !

Förlåt för suddig bild, som sagt min mobilkamera är inte den bästa ;)

godnatt

Godnatt! Även om jag inte ska sova nu så blir det inget mer inlägg eller så. Så godnatt kära läsare, ha en god natt :]

Jag och min söta lilla mössa! Ha det bra så hörs vi av imorgon.

bilder från lisse

Varm "grill"
Träd :DKnäckäpple med strössel, mums! :)
Fika, fralla med varm oboy & grädde!

Vann stjärnvinst på toblerone med denna bricka ;]]


Min kamera var urladdad och alla korten är tagna med min dåliga mobilkamera, så förlåt för kvalitén.
Hade iallafall jättemysigt, spelade massor & fikade.

liseberg med familjen

Hallådär kött & blåbär! Sitter framför datan, precis kollat på julkalendern eftersom jag missade den imorse och kommer missa den ikväll också. Måste säga att jag tycker den e fett värd att följa, eftersom dom senaste åren tycker jag det har varit helt sjukt dåliga kalendrar.. Jaja, slutpratat om det. Varit i skolan och sånt, great fun. Även haft utvecklingssamtal, gick grymt! :) Nu ska jag snart åka till jul på liseberg med mamma och min storasyster. Mysigt! Kommer bilder också, vi hörs senare!

bästa dagen:D

Tjäna ;-) Varit typ världens roligaste dag idag? Åkte skridskor med skolan på åbys ishall, så jävla roligt! Fick låna en klubba av Alexander så jag kunde spela hockey, ehehe. Det var så grymt kul! Ramla 1 gång & krocka med en kille som går i min spanska, pinsamt (a) Höhö, det var bäst iallafall, måste göras om snart hoppas jag. Just nu sitter jag & grejar lite med min mobil, inte riktigt lärt mig vad allting e än eftersom det är touch.. :) Mamma håller på att göra tacos, gott. Snart ska jag göra min "läxa" och ikväll måste jag se julkalendern ;) Barnslig e ja. Det var det jag ville säga, vi kanske hörs senare? Puss!

RSS 2.0