sanna & teo :)

Hej på er, det var längesen känns det som nu.
Vart i skolan idag, grymt. Sen har jag bara slappat hemma, har sjukt ont i huvudet.
Tänkte dra & kolla på 97ornas match med Teo å Sanna men vet inte hur det blir med den saken nu..
Annars vet jag inte vad jag ska göra, har inte så mycket mer & skriva, men vi hörs ikväll / imon. Ciao

Linne - Gina
Kofta - Fått
Jeans - H&M
Halsduk - Ingen aning (a)

dagens inköp

Hejsan! :)
Idag har jag varit i skolan, segt. Direkt efter jag kom hem så stack jag & mamma till torget :) Blev inte så mycket, bara ett par byxor. Fikade å så också, jag älskar dig mami. Sen var det idol också, sebastin är bäst (a) Aja nu ska jag dusha, sen blir det att kolla på idol igen! :D Vi hörs imorgon, hoppas jag! :) ha det bra, puss.
Framsida
Baksida

Dåliga bilder, orkade inte hålla på å fixa & greja.

lisse med william

Hejhej ni som läser :)
Kom hem vid 5 förut, & direkt efter det körde mami mig & william till liseberg! ;) Var där 3 timmar, hade sjukt skoj. Träffade patrik & adam, fast vi var inte med dom. Sen träffa vi albin & simon som vi va med litegrann :) Tack för dagen alla. Nu ska jag duscha, sen blir det tv (a) Hörs snart hoppas jag, hejdå.

Langar bild från bion. Resten kommer inom kort.

åh herre jesus..

va rolig filmen va! Vi skratta fan mest på hela bion, haha! Så grym, värd att se & ja rekommenderar starkt till er som inte har sett den! Hinner inte lägga upp några bilder nu, men dom kommer imon. Ha en fortsatt trevlig natt så hörs vi imorgon, ciao.

klappat & klart!

Hej på er!
Nu sitter jag hos emelie, vi har varit i 421 heeeela dagen typ! Hon skulle köpa skor å så. Och vi har även bokat biljetter till "I rymden finns inga känslor" ikväll, ska bli riktigt kul! Kommer bilder tror ja..
Fick en anonym där det stog såhär: gör en sminksak. Ingen aning om det som menas, men antar väl att han/hon vill att jag ska visa hur jag sminkar mig? Kommentera gärna igen, å lite tydligare så ska jag se vad ja kan göra!
Vi hörs sen, puss.

ja ni har sett bilden . lev med det

going to emelie :')

Tjolahopp! :)
Precis kommit hem från skolan, så jävla nice dag! Pallar inte gå in på detaljerna, men den var grym! :)
Ska käka något, sen sticker jag, mami & william & köper skor :D Vet redan vilka jag ska köpa, så det lär inte ta så lång tid.. Sen ikväll åker jag till emelie älskling och är där över helgen. Vi ska köra vagn har jag bestämt (a) Aja vi hörs senare/imon, för nu ska jag käka å så. Ciao


Dagens outfit:
Baslinne: -
Rosa tunika/tröja: Gina Tricot
Svarta leggins: H&M
Benvärmare(syns dock inte på bilden): H&M
Scarf/Sjal: -


+ kofta, tygskor & skinnjacka på det! :)

IDOL!

Gokväll läsare! :)
Nu har jag tittat Idol och Sebastian gick vidare, mohahaha! :D Tyvärr åkte min andra favorit ut, therese.. :/
Nån mer än jag som tycker dom 2 är sjukt söta tsm? Dom höll ju varandra i handen å så, haha! :)
Aja imorgon kommer en dagens outfit, var ett tag sen nu! Nu ska jag käka lite, sen blir det sova! Hörs imon.

http://www.youtube.com/watch?v=4M3cWXjmuo4
Låten som alla i Idol sjöng typ. Skön faktist! :)

skolan osv .

Tjolahopp på er alla! :)
Varit i skolan, helt okej. Hade suddigumskrig med Adam, fråga inte varför.. haha.
Efter skolan stack jag, edvin, adam & amelia till Icalyan & köpte klubba å sånt. Gottegrisar änna ;P
Och nu sitter jag här & har precis ätit, ska kolla på Farsan med mami snart, mys. :)
Idol ikväll också, sebastian my darling är kvar! Hoppas han vinner, så sjukt bra!
Men hörs väl antagligen sen då, om inte så skriver jag mer imorgon. Ha det bra, hejdå .

skolan .

Hejhej :)
Nu har jag varit i skolan, kom hem för ett tag sen. Det var rätt okej idag, basket på gympan. Nu dricker jag nyponsoppa, ska snart äta. Blev ett kort inlägg nu, har inte så mke att berätta, skriver mer sen, bye.

korv.

Hejhej på er.
Nu har jag kommit hem från skolan, slutade sent idag. Seg dag, verkligen! Jag & william hade tänkt dra oss till lisse, men det var såklart stängt. Nu vet jag inte vad jag ska göra, får väl hitta på nåt. Vi hörs sen, .

hallåå

Godmorgon alla.
Blev inget blogginlägg igår, men jag hann verkligen inte. Pluggade spanska & matte, sedan åkte jag med mamma å handlade så det blev för sent. Men nu har jag iallafall vaknat & ätit frukost, har sovmorgon idag. Ska snart sminka mig å så. Cykeldag idag också -.- Drar till hanna sen & möter henne, så drar vi till skolan. Aja inlägg senare, ciao.

BTW: NI HAR BLIVIT DÅLIGA PÅ ATT KOMMENTERA NU DET SENASTE, & DET INNEBÄR;
INGA KOMMENTARER = DÅLIG UPPDATERING
MYCKET KOMMENTARER = BRA UPPDATERING

BLIR MYCKET ROLIGARE ATT BLOGGA OM MAN FÅR KOMMENTARER SÅ FORTSÄTT KOMMENTERA NU! TYCK GÄRNA TILL OCKSÅ, OM VAD JAG BEHÖVER FÖRBÄTTRE OSV.

kort inlägg

Hejsan alla filurer!
Varit med mamma & handlat pizza, & röstat. Träffade Adam & William på parkeringen så dom fick sjutts hem :) Käkat nu, höhö blev mätt efter en bit.. :( Nu ska jag bara dega resten av dagen framför tvn & datan, ciao.

söndaaag

Godmorgon bloggen. Precis vaknat & ätit frukot, ska snart hoppa in i duschen. Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske ska vara med Adam & William om ja får för dom (a) Aja detta blev ett kort inlägg, men det kommer nog mer senare. Bye

Bild från igår .

lördag

Hej. Varit rätt segt idag, först vaknade jag vid 12 å så. Sen följde jag å william med mamma till K-gallerin i kållered, gick in på kicks å tänkte handla parfymer till mig å mamma, hihi. Sen stack vi till Godishavet & handlade lite godis å så tills ikväll. Sen skulle mamma handla mat, sen åkte vi till Elgiganten. Ja & william stack direkt till xboxet & spelade lite fifa 10, vann han med 2-1, pretty good. Och nåt mer har inte hänt direkt, bara chillat med cola å så. Rätt rolig lördag ändå, & snart blir det att krypa ner under täcket å kolla lite film. Men vi hörs imon tror jag, ciao.

gammal bild, skit i den eller nåt, bildbrist!

Myyyys framför datan & kolla film,

Äntligen fredag! En sjukt efterlängtad fredag, som naturligtvis delas med chips & cola :D Kollat på Idol, lite på hockeyn & snart blir det film :) Vi hörs väl imon då antar jag, puss.

Idol, Duscha, Sova

Tjo på er.
Nu har jag tittat färdigt på Idol, grymt! Tränat typ spinning en halvtimma idag också, så ska snart duscha. Efter det blir det la sängen, & fredag imon. Yeah, vi hörs imon bloggen. Puss


-.-

Hejhej ni som läser. Idag har jag vart i skogen hela dagen med skolan, shit det känns som om jag fortfarande är 3 år när vi måste gå upp till skogen varje år-.- Där uppe gjorde vi massa aktiviteter å skit, åt pannkakor. Körde pantjömme med alla i klassen typ, riktigt grymt. Sen började det regna, fick sjuss av amelias mamma hem :) Nu sitter jag här, känner mig hur ofräsh som helst. Blir att ta en dusch sen. Ikväll är det sista auditon i Idol som är i Malmö. Sedan är det slutauditon. De är verkligen sjukt duktiga som är med(: Nu ska jag äta nåt, sedan kanske jag är med Hanna & Cassandra. Pusss

Slänger in bild från igår.

Seg dag

Tjosan i trosan sötisar.
Idag var det skolan, riktigt segt. Regna som fan när ja skulle hem, tur att ja hade paraply iaf ^^. Har bara degat från kl 2, ska kanske dra till amelia med cassi & hanna, vi får se. Iallafall, igår tog vi skolfoto, blev rätt nöjd faktist. Sen får vi se hur klassfotot blev, hoppas på bra resultat. Och justdet, imorn har vi nåt bajs, ska va i skogen hela dagen, åh dom tror att vi fortfarande är 3 år:/ Aja nu ska jag ta mig en härlig dusch innan jag drar till Amelia, Puss!


IFK Göteborg - Gais

Tjääna på er! :) Idag har jag vart i skolan, sjukt bra idag! :) Vi hade gympa, där vi spelade basket. Var indelade i 4 grupper och i min grupp var vi: Jag, Amelia & Hanna. Alla andra grupper var 4 utom vi, & vi verkligen krossade dom & vann allting. Skitgött! Sen hade vi teknik i 2 timmar, sen sluta! :) Asnajs, & nu sitter jag spänd & väntar på ett till mål från IFK! Står 1-0 ju, & ja bara längtar tills jag får skrika av glädje när IFK vinner! :D Hihihihi ja älskar er grabbar(a) Aja nu ska jag dra, men vi hörs la imon eller nåt antar jag. Puss

Dega..

Tj0 bloggen. Vaknade vid 11 idag, satt vid datan ca 1 timma & sen gick jag och la mig igen. Hoho vaknade 2 sen igen. Mycket duktigt, hela dagen är botra nu typ. Aja idag blir det kanske att vara med Sanna, fast vet inte om jag orkar för jag har sjukt ont i halsen. Imon är det IFK Göteborg - Gais kl 19:00, hihi. Och igår fick jag en ganska konstig kommentar från anonym. Det stog ungefär såhär: Kan du inte lägga upp bild på alla dina systrar, & en på dig? Jo visst kan jag det, det kommer i slutet av inlägget. Nu ska jag fortsätta kolla lite, sen blir det dusch. Puss

Stella, 6år

Jag 12 år

Frida, 22 år

Johanna, 23 år

Hoppas du fick se vad du sökte :)

The last song

Tjenis. Gör ett snabbt inlägg nu. Ska kolla The last song nu med chips & cola. Helt otroligt att jag inte sett den, den kom ju ändå ut på bio i april.. Jaja, ni som har sett den, Hiss/Diss? Puss.

fiiiiiilm nu

Go'kväll sötisar. Sitter & tjockar mig med choklad framför datan, hoho. Snart ska jag se film, vet inte vilken det blir ännu. Men nån bra blir det allt. Hade tänkt mig en komedi typ, känner verkligen inte för skräckisar nu. Vill ha nån att hålla om när jag kollar på skräckisar, hålla han i handen när den är läskig osv. Äkta kärlek... Åh jag tänker på han så mycket, han finns i mina tankar hela jävla tiden. :( Aja ni får ha det bättre än jag, så hörs vi imon boysandgirls.
Puss!

Tråkig lördag..!

Tjenixen bloggläsare. Vaknade vid 10 & har bara suttit vid datan & inte gjort nånting typ. Ska snart käka frukost, & väcka william eheh :] Somna i soffan igår & vaknade i sängen, vafan..?! Haha börjar tro att jag går i sömnen :O
Idag ska jag inte göra nånting, ba slappa framför datan/tvn, hoho :D Vi hörs senare, puss.

Fredagsmys (L)

Hejsan på er! :)
Skolan var helt okej idag. Slöjden var riktigt skön! Aja, idag är det fredag, ska bara vara hemma idag & mysa framför tvn tror jag. Skulle åkt till Emelie igentligen, men det blir nästa helg istället. Då ska vi köra mycket vagn:D
Snart ska jag duscha, sen sätta på mig myskläder tror jag. Vi hörs kanske senare ikväll, puss!

skevt.

Skolan snart, suck..

Godmorgon läsare. Precis gått upp, är svintrött. Snart blir det skola & skit, men ser fram imot & träffa alla kompisar! :) Detta blir bara ett kort inlägg eftersom jag har lite brottom, men vi hörs senare eller imon. Kyss

trött som in i ...!

Tjo på er underbarisar! :)
Precis kommit hem från friidrottsdagen, är hur trött som helst! Var väl sådär, här är mina resultat iaf:

Höjdhopp - 1 m
Längdhopp - 2 m 95 cm
60meter - haha 11 sek (a) dåligt javet.
400meter - vetjaginte
Kast med liten boll - 20 m


Är rätt nöjd ändå, höjdhoppet & längdhoppet slog jag nytt rekord på iår. Aja sen hände massa kul, men det pallar jag inte berätta. Ska dra & duscha nu, sen typ vet jag inte. :) Vi hörs senare ..!

Btw: någon som vet om idol är idag?

bild tagen i tisdass

inte anonymt tack..!

Godmorgon på er läsare! :)
Nu är klockan sju, ska strax äta hade jag tänkt mig. Vid åtta bär det av till skolan & har friidrottsdag, åååh.
Och igår fick jag en kommentar från någon "Anonym" som frågade vart jag gjorde mina headers. Detta är alltså inte jag som gjort denna header & design, utan min kompis natalie. Hon gör sina designar i photoshop, men vet inte riktigt vilket, men det ska jag absolut ta reda på. Tack för att ni läser & kommenterar, fortsätt med det! :D Kyss

friidrottsdag imon |:

Tjoooo! Sitter & lyssnar på musik, precis kollat på idol. Har alltid drömt om att få vara med där å jag hoppas som fan att det finns kvar tills jag blir 16 hihi. Skolan var bra idag typ, hade sovmorgon & inte en ända lektion behövde jag använda pennar förutom på engelskan. Gött, kollade på film ba. Och så planerar vi klassdisco snart, nice! Aja snart ska jag dra mig till duschen, sen packa allt som ska med imon, då vi har friidrottsdag -.- Snälla mami köpte matsäck till mig, cafeskåna baguette & cola, mums! Hela dagen tillbringas i åby å har fkn friidrott. Bajs på det. Vi hörs imon, langar snabb bild. Kyss

ännu en dag :)

Hejhej söta! :)
Nu har jag varit hemma ett tag, ätit pasta med ost&skinksås typ :P Förut när jag precis kom hem, kom jag på att jag glömde engelskaläxan i skolan & den är tills imon. Nu väntar smisk av lärarn, hehehehe. Nejnej men skäll blir det allt. :D Aja sen ska jag duscha & tagga idol ikväll! Hihi, och idag var det språkval igen. Hade vikarie, skitsträng >.< Sen stack vi till turken, va TVÄRMÅNGA där :o Men vi hörs imon dårå, eller kanske ikväll vi får se. Kyss på er

Söndag..

Det här är vad jag gjort/ska göra idag -.- Riktigt trist dag idag! Och imorgon är det skolan igen, aja vi hörs imorn.

rubrik saknas

Godmorgon bloggen.
Vaknade nyss, ska äta lite frukost. Sen får jag se vad jag hittar på, kanske drar mig till johanna (storasyster) & hälsar på eller något, aa vi får se. ENsam uppe, kanonkul :) Frida (minandrasyster) sov här inatt . Aja nu ska käka frukost & fortsätta glida runt på facebook! Vi hörs senare tror jag, om inte så hörs vi imorgon. Puss på er

älskar dig storasyster! (L)

Hej sötisar! :)
Klockan är 00:47, ska göra ett litet inlägg nu innan det blir sängen. Riktigt seg lördag idag, vaknade 12 typ. Har inte gjort nånting, min syster kom hit & vi kollade på Föräldrafällan & myste med popcorn :) Nu är hon & min mamma ute på ett ställe och dansar, så jag & william är ensamma hemma. Finns inte så mycket att göra, så jag drar mig till sängel eller nåt tror jag, eller kollar film. Vi hörs imon bitchääääääs, puss :)

Svar på tal.

Från anonym: fyfan vad ful du är !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:SSSSSSSS
Från anonym: ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄCKEL

Mjo, jättemoget :) Tyck att jag är ful & äcklig då, tro inte att jag tar åt mig :) Läs inte min blogg om jag är så jävla ful då. / fanny.
____________________________________________________________________________________


dags för fredagsmyyyyys..

HEJ!
Skolan idag igen haha. Var skitkul faktist, för jag blev klar med min vetekudde i slöjden. Sen var det skitkul i slöjden också, men vi behöver inte gå in på detaljer *hosthost* hahaha. Och rasterna var helt suveräna! Det är så kul när
rasten är rolig, det gör hela min rast! :) Spelade fotboll & vi körde en grej som heter lagvärdis. Det går ut på att man kör på ett mål, vi kör på 7manna. Sen har man en målvakt, och så ska alla lag försöka göra mål i samma mål.. Aa det låter kanske lite höm, men det är riktigt kul! Iallafall med dom vi spelar med, utan dom blir det inte kul ens. ;)
Aja sen ikväll ska mamma handla chips & cola för hon ska jobba (hon jobbar som DJ sent på kvällen) . Så får se på en film helt ensam, inte kuuul. Tänkte kolla på skräckis eller komedi.. Gash jag saknar en kille att hålla om.

Dagens outfit:
Blå-vit randig t-shirt - Bik Bok
Tjocketröja - New Yorker
Mjukisbyxor - Emelie har gjort dom i slöjden (a


Åååh allt är bäst ..

Go' kväll underbarisar! :)
Har vart i skolan idag &så, ganska okej. Sedan stack jag upp till min syster som bor på vägen hem & hälsade på eftersom hon flyttat. Sen har jag inte gjort mycket, va tvungen att sticka & köpa en tidning för att jag skulle kunna göra tidningsläxan, haha. Så den har jag gjort nu och snart ska jag duscha tror ja. Imon är det fredag, göttmos!
Skulle träffat sanna & sovit över, men det hände en sak så nä, vi tar det en annan gång. Bajs :( Aja nu ska jag titta runt lite, sen tar jag mig en dusch. Vi hörs nog imon om jag inte orkar göra ett till inlägg idag ;P Kyss

Min systers barn, (alltså min systerdotter) som snart är 7 månader!
Min lilla älskling börjar bli stor flicka nu! So cuuuuute (L)

OBS: INGEN KOPIERING TILLÅTEN!!!

DAGENS GARV

HEJ BLOGGEN!

Skolan, segt idag faktist.. Kändes som jag var där 10 timmar å så.. Efter det var jag med lina amelia & hanna & vi var hemma hos lina. Gjorde massa kul :) Nu väntar jag på att maten ska bli klar, fiskpinnar med mos & hummersås!
Haha tycker det är jättegott (a) Sen måste jag plugga svenska, jag orkar inte >.< Aja såg nåt hur kul som helst förut! Läs detta & ni kommer skratta ihjäl er.

Det var tre män som satt och pratade, och den första sa ''jag slår vad om att jag minsta händerna i världen'' och så sa den andra ''jag slår vad om att jag har de minsta fötterna i världen''. Då sa den sista mannen ''jag slår vad om att jag har den minsta kuken i världen''. De tre männen skulle kolla i guinnes world records boken om det var sant som de hade sagt. Den första hade inte de minsta händerna i världen. och den andra hade inte heller de minsta fötterna i världen. och då kom den sista mannen och svor ilsket ''Vem i hela helvete är Justin Bieber??!''

HAHAHAHAHAHAHA omg, sjukt kul (a)

Men nu ska jag plugga lite medans jag väntar på maten, skriver nog mer ikväll! Och idag är det final i "Fångarna på fortet"..! Wiiie, Kyss.

RSS 2.0