sjuk.

Orkar inte blogga, är typ sjuk.. Ont i magen osv, ska ta mig en kopp te & lägga mig i soffan å kolla tv. Bloggar när jag orkar.

mysigaste helgen!

Hej!
Inte bloggat mycket i helgen, verkligen haft saker att göra hela tiden. Åkte ju till emelie i fredags och var där tills idag, och det var verkligen värt det. Kände att vi hade börjat tappa kontakten, men glad att vi tog upp den igen. Hittat på massa roliga saker, träffat nya underbara människor och massa mer. Jaja, nu är jag iallafall hemma efter en toppenhelg! Känns rätt skönt ändå, är hur trött som helst. Har precis kollat på Solsidan och Minuten & ska snart göra mig en macka eller nåt, sen blir det en dusch & sedan vidare till sängen. Bloggar mer imon, då jag slutar 12! Hörs, puss!

Tack emelie & alla andra, för världens mysigaste & roligaste helg på länge!


mys med tjejorna!

Heeeej!
Sitter och kollar på A Cinderella Story med mina tjejor Emelie & Emma! Riktigt mysigt, med massa chips och godis. Kanske drar ut sen, får se vad vi hittar på. Jaja, hörs!

fullt upp!

Hallåå sunshines!
Sitter här med emelie, idag har vi haft fullt upp. Började åka ner till hästarna & var där i några timmar. Sen träffa vi Andy, va med han lite. Snart ska vi träffa emelie & gå och köpa godis.. Och ikväll ska vi träffa kigge & vara med han, haha. Så vi har rätt mycket för oss.


verkligen inte orkat blogga idag!

Förlåt för dålig uppdatering under dagen, verkligen inte haft ork att blogga. Men här är ett litet inlägg iallafall!
Sitter äntligen hos emelie, vi har ba chillat idag & träffat massa roliga människor. :) Imon ska vi träffa massa människor igen, haha! Nu ligger vi & kollar på film, bloggar la mer efter helgen eller om jag får tid här.

kommit ut ur duschen

Hallåå godingar!
Har precis tagit en härlig dusch som jag kände att jag behövde.. Sitter här med laptopen i knät & lyssnar på musik, bara skräp på tvn ändå. Ska nog kolla på en film, är riktigt trött.
jättesöööööööööööt efter duschen, ohja!

Pluggar historia med..

.. en kopp te & datan, ett måste! Även musik på det, najs. Ikväll blir det tv typ & en härig dusch. Bloggar även senare om dag 20 som är försenad och dag 21! Hörs, puss.




roligaste dagen i skolan!!

Hej på er!
Varit en sjukt rolig dag i skolan idag, började med musik som var rätt okej. Sen var det bibliotek, flum. Rast, historia & bamba. Sen såg vi på en jättebra film som handlade om andra världskriget.. Även fast den handlade om det så var det faktist sjukt hemsk & sorglig å bra.. Den var 2 timmar lång, fast vi fick rast imellan också. Sen svenska, tråkigt. Sen när vi skulle gå hem gick jag med Johanna, Anton & David och vi hade sjukt skoj! Vi gjorde en dans och en låt, HAHA! Lägger upp på fb sen. Är jättetrött nu, ska nog ta en vilstund. Imon åker jag till emelie över helgen, saknat henne grymt! Jaja, lite om dagen. Vi hörs sen, puss!

med sanna!

Hej! Sitter här med sanna, hon ska äta typ nu och ja ska hem & hämta pengar å grejer. Sen ska vi till Ikea och K-center. Bloggar mer när ja e hemma igen, puss!

sanna sen!

Tjenahallåhej!
Som sagt, idag har jag ju varit iväg och åkt skridskor med ala 4or, 5or och 6or på skolan. Riktigt kul måste jag säga. Spelade fotboll på isen med ett typ bildäck? Körde jage, hockey och massa annat. Å nej, vi är inte töntiga, vi hade hur kul som helst. Var typ alla i våran klass + nåra andra som spelade fotboll, haha. Vid 3 typ ska jag vara med sanna tror jag. Är hur trött som helst, men jag överlever. När jag kom hem skulle jag sätta mig och plugga lite svenska & biologi.. Så hade jag glömt böckerna i skolan? :o Inte bra alls asso.. Aja, nu ska jag äta något, är jättehungrig. Vi hörs antagligen senare? Ciao!

FAN

FAN.

fbav (L)

Just nu..

.. käkar jag toast och har kollat handbollen som slutade nu. Tyvärr Sverige, men ni tar det nästa gång, I promise! Ni var sjukt grymma i andra halvlek! Nu måste vi vinna mot Frankrike. Imon är det skridskor dag med alla 4or - 6or på skolan, riktigt kul! Dock får jag ont i fötterna av mina skridskor men jag klarar mig nog ;) Kanske kommer bilder, får se imon.

Dag 17 (försenad) och Dag 18

Dag 17 – något jag saknar...: Finns så himla mycket som jag saknar..! Jag saknar min pappa, som jag bara träffar ca 2 gånger om året, saknar min lillasyster Stella som jag också bara träffar några få gånger om året.. Sen saknar jag mina barndomsvänner sjukt mycket! Hade jättebra relation med dom innan jag flyttade, så himla typsikt.. Sen saknad jag kärleken enormt..


pappa, jag älskar dig!

lillasyster, jag älskar dig!

barndomsbästis! <3
_______________________________________________________________________________________________

Dag 18 - Min önskelista: Haha eftersom jag fyllde år nyss så har jag ingen önskelista längre.. (a)

haha aw...!

Fick precis en jättehärlig komplimang av en kille som sa att jag var mogen som en 95a och såg ut som en 94a! Haha aw, fakiskt kul ju. Härlig grabb detdär..! :D


Sovmorgon!

Hejdär! Idag har jag sovmorgon, helt underbart! Därför hinner jag göra ett litet inlägg innan jag drar till skolan. Rätt seg dag idag ändå, slutar kvart över 3.. Men gött med sovmorgon iaf. Efter skolan drar jag antagligen till cafe skåne med Emelie och Sara, ruuligt. Efter det tar jag la bussen hem osv.

GODNATT!

-

med gabbe, felix, joakim & johanna

Halloj! Idag har jag varit i skolan, rätt rolig dag ändå. Efter det stack jag och johanna hem till gabbe med jocke & felix, riktigt ruuuligt faktist. Spelade cod å grejer ;) Sen stack jag hem, åt och så. Precis kommit ut ur duschen, skönt. Imon är det språkval igen, suck! Jaja, bloggar la mer imon tror jag? Puss.

förlåt för massa tråkiga svartvita bilder med min webbkamera.
min vanliga är trasig för tillfälligt, så det får duga med dessa bilder.


dagens outfit


jeans - ullared
vitt baslinne - gina
randig tröja - gina

Dag 16 – Min bästa födelsedag

Hmm.. Det måste nog ha varit 2009. Kommer ihåg att mamma kom in med en hel sopsäck med massa paket. Det var riktigt kul.

hyrt film med mami

Hej på er. Kom precis ut från duschen och har hyrt film med mami, Greace. Så ska kolla på den och sen ska jag sova. Tror jag hinner blogga lite imon innan skolan, i värsta fall bloggar jag efter skolan. Vi hörs, puss!

pizzerian md william


energiiiiiidricka <33333333333333

pommestallrik

Hejhej söta läsare. Nu har jag precis kommit in, varit i affären och pizzerian med william. Köpte energidricka i affären, sen stack vi till pizzerian och åt pommestallrik. Riktigt gott, fast jag åt inte ens halva, det var sviiiinstor! Trodde jag skulle dö när jag såg den, haha. Satt på pizzerian typ en timme, ingen av oss orkade röra oss efter vi hade ätit, fan va mätta vi blev hehe. Jaja, ikväll är det Solsidan, happyface! Har även löst allting med sanna, vilket känns riktigt skönt.

Såhär ser jag ut just nu, helt slut efter maten. Haha.

Ni får bilder från pizzerian senare, puss!

seg & nyvaken, typ?

Hallådär! Vaknade vid 1 idag, känns fortfarande som om jag är nyvaken. Sitter i min stora sverigetröja & en söt liten sidtofs, haha. Ska snart fixa mig, för jag & william ska till affären. Jaja, langar söt bild på mig just nu:

söt osminkad chey, bjuder som faaaaaan!


Bloggar mer senare, då ni även får dagens outfit. Puss!

you belong with me ..

Hallå bloggen! Funderar starkt på att sova snart, klockan är ju trotsallt 2 och jag är superdupertrött! Hoppas att jag kan träffa Sanna imon och reda ut allting.. Jaja, mer bloggning imorgon, nu ska jag sova. GODNATT

av (L)

fångarna på fortet, nästa!

Tja. Varit iväg med william och köpt chips & så tills ikväll, riktigt tjockt. Sen blir det fångarna på fortet också, jag älskar det!! Nu ska jag fortsätta lyssna på musik & så, sjukt skönt. Bloggar mer ikväll/imorgon. Puss

snart ut med pöjkarna

Hallå där! Sitter och väntar på att jocke ska ringa, sen drar jag ut med grabbarna. :) Bloggar mer när jag kommer hem, ciao!

förlåt.. jag saknar dig!

jocke och gabbe imon!

Tja sunshines! Sitter och kollar på film och har nyss snackat med mina goa vänner joakim och gabriel i telefon! Blir att vara med dom imon hos gabbe, riktigt kul ska det bli. Just nu är jag på riktigt dåligt humör, jag orkar ingenting. Funderar på att lägga mig, bara glömma bort alla bekymmer för stunden. Jag bloggar mer imorgon, ha det bra.

saknar min sockertopp!

Tjena läsare. Sitter och kollar på disney channel med lite päronsoda, haha tjockt. Snackar även med min efterlängtade pruttfia Emelie, som jag ska åka till nästa helg. Längtar så sjukt mycket. Sommaren 2011 kommer bli den bästa nånsin! Vet att man brukar säga så varje jäkla år, men detta året kommer bli grymt känner jag på mig! Aja, nu ska jag titta på nån film antagligen, eller så maxar jag volymen och lyssnar på musik och bara chillar. Bloggar mer imon, puss.

emelie sötnos!

fredag, film & mys!

Tjabba sweetys. Varit i skolan nyss, kom hem för ungefär en timma sedan. Helt okej dag, förutom att jag somnade på SO lektionen, pinsamt haha. Idag är det ju fredag, och det gillar ju alla right? ;) Eftersom sanna ska på läger idag blir det att titta på film heeeela fredagen, suck. Kan ju va mysigt trotsallt, får hoppas på det. Inga övriga planer till helgen, får la se vad som händer. Aja, ha en fortsatt trevlig fredag så hörs vi mer ikväll! Puss.

underbar seger sverige!

Tjenixen! Precis kollat på en underbar handbollsmatch mellan Sverige - Polen. Underbart härlig seger Sverige!
Sprang runt som en sjuk huligan i huset, hahaha. Snart ska jag lägga fram kläder tills imon, och tvätta bort smink & annat. Taggar helg imon, tyvärr en helg helt utan min Sanna. :/ Men jag klarar mig nog, hoppas jag. Aja, säger godnatt till alla läsare så hörs vi mer imorgon! puss.

Dag 14 – Min favoritresa

Min favoritreda var när jag var i danmark med min kompis och hennes familj, det var helt awesome! Vi bodde i en stuga. Var på ett ställe som heter "Lalandia" som är ett vattenpalats typ, jättestort! Där letade vi efter guldbitar, och hittade man det fick man en medalj. Och jag kommer ihåg att jag var den ända som lyckades och jag blev jätteglad. Vi badade även massor, åt sån här dansk korv som är röd, gott! Ja, finns inte mycket mer och säga förutom att jag verkligen skulle vilja göra om det!






Lalandias vattenpalats, häääärligt!

dagens oufit

Hej solstrålar! Nu har jag kommit hem från skolan, låååång dag idag. Ska snart dra till Ikea med william och daniel, vetefan vad vi ska göra där men?.. Dom ba: aa, vi ska bygga ett hus. Omg, kommer ju skämmas som en stucken gris. Aja langar bild på dagens ouftit.

Mjukisbyxor, linne och typ gosig stickad tröja.


godnatt!

Nu säger jag godnatt, eftersom detta blir det sista inlägget! Kollat lite på sveriges mästerkock, ätit lite kvällsmat och så. Imon blir det skola och så, bloggar kanske på morgonen imon, annars får ni mer inlägg efter skoldagen. Puss

Dag 13 - Fula ovanor

Hehehehe. Idag ska jag berätta om mina fula ovanor... Jag har 3 st ovanor att berätta om.

Ovana 1: Varje gång jag går förbi våran brevlåda måste jag alltid öppna den och kolla om det finns nån post. Även om jag redan kollat just den dagen, måste jag ändå kolla när jag får förbi den. Det är rätt kul eftersom alla klagar på mig när jag gör det. :)

Ovana 2: Jag öppnar ofta vårat kylskåp, även om jag inte är hungrig, sugen eller någonting. Det har helt enkelt blivit en vana att göra det typ jätteofta, även om jag inte tar något ur kylen när jag öppnar det.

Ovana 3: När jag ska välja kläder, måste jag alltid testa massa olika kläder innan jag bestämmer mig för vad jag ska ha på mig. Och ALLT jag provar, slänger jag antingen på golvet eller i sängen. Just därför måste jag städa mitt rum typ 3 gånger i veckan, för att få det rent för en gångs skull.

Aa, det var mina fula ovanor.

dagen:

Hej sötnosar! Idag har jag typ vart i skolan, rätt kul ändåå. Fick spela på antons iPhone, hihihi. Efter skolan drog jag hem till Johanna med Amelia, vi flummade as mycket. Har precis kommit hem nu, så ska strax äta. Grejat lite i bloggen också, riktigt trött i ögonen nu haha. Aja, nu ska jag äta. Bloggar mer senare, då jag även ska berätta om fula ovanor. Puss!

Skolan snart..

Ja, då blir det skolan snart. Ska bara äta frukost och platta håret, sen sticker jag iväg. Gympa första lektionen, faktiskt kul! Aja, har även gjort ett tidsinställt inlägg medans jag har gympa, hihi busigt. Sen bloggar jag mer när jag kommer hem antagligen, puss.

langar jätteeeeeeeeeesöt bild.

Tidsinställt inlägg

Tjabba tjena alla som är vakna! Nu är jag antagligen i skolan och har gympa, eftersom detta är ett tidsinställt inlägg. Vi gör innebandy om någon ville veta. Idag har jag engelska prov också, bloggar mer när jag kommer hem.

googlebild.

Dag 12 – Mina drömmar

Ja, ja tänkte berätta lite om mina drömmar. Jag har faktiskt inte haft en riktig mardröm på flera år.. I och för sig, jag är rätt stor nu och då bör man väl inte ha mardrömmar? Men ja, det är lite konstigt med mig för jag drömmer faktiskt om det jag tänker på precis innan jag somnar.. Det kan vara ganska soft ibland. Jag brukar drömma om allt möjligt från vänner, skola och familj till killar, sommarn och framtida planer. Jag kommer ALLTID ihåg vad jag drömmer, till skillnad från dom flesta av mina kompisar som inte kommer ihåg deras drömmar. Aja, det var allt om mina drömmar tror jag?

Sverige - Argentina

Hallå där, kött & blåbär! Har precis pluggat lite engelska, gick rätt bra faktiskt! Idag har jag haft studiedag som sagt, gött. Har använt ansiktsmask och hårinpackning och sånt, riktigt skönt! Efter det följde jag med Sanna och Lovisa till deras sångcoatchning. Skulle igentligen till Ikea med Simon och Shadde också, men dom måste ju alltid ändra sig så då blev jag på lite smått dåligt humör och det förstörde verkligen resten av kvällen. Jaja, gick hem och pluggade istället, det var ändå rätt nödvändigt. Klockan kvart över åtta blir det handbolls-VM! Sverige - Argentina, kuuuul. Det finns ju ändå inget annat på tvn nu. Aja nu ska jag fortsätta kolla runt bland bloggar, bloggar mer imorgon innan/efter skolan. Bland annat kanske det blir ett tidsinställt inlägg medans jag är i skolan? Vi får se. Ha det bra!

Langar söt bild, fast nä. Tröttttt fanny!

gå med helt gratis!

Jag är medlem på en sida som heter Gratiskläder, där man kan skaffa poäng och sedan byta ut mot presentkort på olika affärer! Jättebra sida tycker jag, klicka här för att bli medlem du också:
http://www.gratisklader.se/?r=197668 <--- länken



ta-hand-om-mig-själv-dag!

Hej pussgurkor. Idag har jag studiedag, sjukt skönt. Började väl inte så bra, vaknade klockan 9 av att jag hade jätteont i magen + att jag fick grymt mycket sms. Men nu är det iallafall lite bättre, druckit några koppar te och så. Idag ska jag bara vara hemma och ta hand om mig själv! Ska lägga mig i ett skönt bad, med ansiktsmask och hårinpackning. Sen ska jag måla naglarna och känna mig riktigt fin, haha. Det ska faktiskt bli gött, kändes som det var 100 årsen jag gjorde nåt sånt sist. Aja jag bloggar väl mer efteråt, eller senare på dagen/kvällen. Vi hörs, puss.

konstig bild, men den får duga.

te är min drog ;$

Idag har jag hunnit med väldigt mycket faktist. Skolan, varit med kompisar, tränat, pluggat och passat Freja. Höhö. När vi passade freja typ drack vi massor av te, kollade på tv och badade freja. Det var jättekul, hon är så sööööt! Imon är det studiedag, så därför kan jag vara uppe längre idag. Ska snart sätta på en film och ta mig en till kopp te, det är riktigt gott haha!





Dag 11 – Vad hade jag på mig idag

Idag hade jag på mig en somrig blommig tunika till svarta tights.

Passar freja!

Hej sunshines! Sitter hemma hos Johanna (min storasyster) med Mamma och passar Freja. Idag har jag varit med Johanna, haha min kompis asso, och Tove en stund. Blev inte så länge eftersom jag måste träna och plugga. Men det vi gjorde var kul iaf. Bloggar mer när jag kommer hem tror jag, om jag hinner. Hörs!

Godmorgon!

Gick upp halv 7, orka. Äter macka nu, snart ska jag sminka mig och packa gympapåsen. Hinner inte skriva mer nu, är jävligt försenad känns det som. Ha det!

Kållered 14/1 med Sanna

Här är bilderna som jag och sanna tog när vi var i Kållered den 14/1-2011 !












Jag älskar dig mest, bästavän! Minne förlivet, måste göras om.

Hej! Just nu..

sitter jag och pluggar teknik. Åååh balle vad det suger! Men jag känner på mig att det kommer gå rätt bra på provet imon, i värsta fall får vi iaf hoppas det. Sitter och lyssnar på musik och kollar på film, hahaha. Snart ska jag träna (hehe) och sen duscha. Sen blir det nog sängen för imorn är det skola igen. Men på tisdag är det iallafall studiedag, riktigt gött! Och helgen har varit super, var bara tvungen att säga det. Säger godnatt till alla läsare, bloggar mer imon. Godnatt!

sitter hos sanna

Tjena igen. Slänger in ett snabbt inlägg medans sanna äter. Vi har planerat massa saker att göra i sommar, ååh jag längtar! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men vi kommer säkert på nåt. Aja, blog u later.

Sanna är söööööt.

vid 3

Hej sockertoppar! Vaknade halv 1 idag, och det är skola imon. Inte bra. Men iallafall, snart ska jag sminka mig och sen ska jag träffa Sanna vid 3. Vet inte hur länge vi ska göra något, vi får se. Ikväll blir det första avsnittet av Solsidan, så sjukt gött! Aja, bloggar mer ikväll antagligen. Hörs!

Dag 10 - Den frisyr jag trivs bäst i

Nu ska jag berätta om den frisyren jag trivs bäst i. Finns jättemånga olika frisyrer som är snygga, men själv gillar jag nog bäst att ha utsläppt plattat hår med en inbakad fläta i luggen.

upprepad bild, men bara så ni skulle se hur det ser ut. :)

Dag 8 (försenad) och Dag 9

Dag 8 - Mitt arbete:
Skolan.

Dag 9 - I min handväska:

Finns det:
raketer
tändare
skolböcker
smink
pengar
halsduk
vantar

Hej!

Dagen har sätt ut såhär: Gick till emelie klockan 2, och där var Sara också. Vi typ flummade massor, sen kom Sofia också. Så gömde jag mig i emelies garderob i typ en halvtimma. (y) Sen drog vi till Kållered och flumma sönder, typ gick in på K Center och Ikea och käka glass, hehe. Sen drog vi hem igen och då åkte sofia hem. Så hade vi jättekul, sen drog jag hem. Kollat på Fångarna på fortet och bakat negerbollar nyss. Har även på mig myskläder och ska snart sätta på en film att kolla på.

Mjukisbyxor, härlig t-shirt och gosiga tjocka strumpor på det!
Soft.

drar ut nu

Hej på er! Vaknade förut och tog mig en macka och så. Nu har jag fixat mig och sånt också, för efter detta inlägg ska jag dra ut med emelie, sara, elina och simon. Kulkul, bloggar mer när jag kommer hem .

Dagens outfit och facelook:




ikea flumm med sanna

Haha hej söta läsare! Idag har varit en sjukt rolig dag måste jag säga. Först var det skolan och så, det var inte världens lyckade dag men iallafall. Efter skolan kom Sanna och plingade på mig, så stack vi till henne och skrev på en låt. Det gick la inte så jättebra, haha. Sen typ satte vid oss vid datan, så skulle vi komma på något att göra. Så stack vi till Ikea för vi skulle kolla på dubbelsäng till Sanna. Fanns massa fina och vi typ la oss i alla möjliga sängar och alla kolla på. :( Sen efter vi hade varit på Ikea och flummat sönder tyckte vi att vi var värda varsin korv och en mjukglass och en dricka, hihihi! Efter det blev vi helt flummiga, så var det en timma tills vi skulle ta bussen hem igen, så vi typ stack till Coop. Där inne vill ni inte veta vad vi gjorde. Säriöst, vi hade så jäkla skoj. Testade stövlar som var storlek 33, och vi fick på oss dom! Sen skulle vi ta av dom, så fick vi lägga oss på marken och dra och allting, hahaha! Sen testade vi barbie väskor, glasögon, träningsmaskiner och allt möjligt. Sen stack vi till bussen och på bussen sjung vi hur högt som helst. Aja nu är jag hemma och imon blir det att vara med Simon, Emelie och Sara. Och dag 7 blir försenad tills imon också. Hahaha förlåt. :(





Åh gud vad jag saknar dig älskling.
Fan vad vi har glidit isär varandra.
Det var inte så här det skulle bli, vi
var som systrar! Vi gjorde verkligen
allt tillsammans, ingen kom imellan
oss. Men på något konstigt sätt har
allt förändrats nu, och jag verkligen
hatar det. Du betyder så jävla fkn
mycket, och du är en av dom som
verkligen förstår mig. Exakt samma
humor, samma intressen, ja allt!
Alla gånger i stallet, alla minnen
tillsammans! Kommer du ihåg när
vi var i stallet och åkta vagn med
rosita? Fasen va kul det var!
Eller när vi tog bussen till rörvik
med hampus och niklas klockan
elva på kvällen och badade? Och
typ tävlade med kakor? Saknar
allt så himla mycket. Finns så
mycket mer att säga men det
skulle ta en evighet! Liksom känt
varandra i 5, snart 6 år och det
är inget jag vill kasta bort nu.
Måste verkligen ta tillbaka kontaken
för det är ett rent helvete!!!!!

JAG ÄLSKAR DIG EMELIE STORASYSTER AHLGREN!

rösta på mig om att bli veckans blogg!

Hej älsklingar! Varit en sjukt rolig dag, både i skolan och efter. Var med Johanna och Amelia efter skolan, vi drog hem till Johanna. Sen åt vi och sånt typ, spela fifa 11 och så. Sen drog vi in till Möllycke, ingen aning hur det stavas men jag hoppas ni fattar vad jag menar ändå! :D Johanna skulle typ byta ut några böcker och så, sen titta vi lite i affärer. Kom hem vid halv 8. Har precis tränat och duschat, sitter med genomblött hår! Aja över till nåt annat!

Juste, jag är med och tävlar om att bli veckans blogg hos Amanda och det skulle betyda sjukt mycket om ni ville gå in där och rösta på mig! Jag älskar er alla som gör det <3 Verkar vara jättesvårt att vinna faktist, flera underbara bloggare som är med! Men som sagt, en röst skulle betyda jättemycket!

Och sen så skulle jag bara säga att dag 7 blir försenad tills imon.

Aja det var allt för idag, snart ska jag sätta på en film och lägga mig i sängen. Imon blir det Sanna, sug på den! Godnatt alla läsare, puss.

tv med mamma snart

Godkväll läsare. Har precis ätit, chilli con carne (heter det så?) med ris. Inte jättegott. Klockan åtta ska jag och mamma kolla på Sveriges mästerkock, hehe. Så här ser jag ut just nu, en skön outfit!

Usch, igga mitt fuckface. Osminkad tjej.

Dag 6 - En perfekt helg för mig

En perfekt helg för mig kan vara massa olika saker. Jag älskar till exempel när jag sover över hos Sanna, allt är verkligen perfekt då. Tycker även om lugna hemmakvällar med mys framför tvn, när jag är ute med kompisar och mycket mer. Det finns helt enkelt massa olika helger som är perfekta för mig.

Vilket grymt minne. Detta var verkligen en perfeeeekt helg,
med emelie. Saknar henne så jävla mycket, var flera månader
sen vi var med varandra. I love u.


Även detta var en sjukt lyckad helg med min sötnos Sanna.
Jag älskar dig.


Mysig dag med familjen på liseberg. Passar perfekt en
helg när man är seg och så. :)


Vinter 2009. Jag saknar er något enormt. Kommer ihåg
att detta var just en helg, och den var grym. Tillbringades
med mina underbara vänner!


dagens outfit

Hallå där, kött och blåbär! Idag har jag vart i skolan, helt okej dag. Började med gympa, där vi hade vikarie igen. Spelade spökboll + fotboll och mitt lag vann (såklart), haha. Sen har vi haft massa tråkiga lektioner. Skulle igentligen vart med Amelia och Johanna men jag kände mig sjukt seg och trött så jag pallade inte. Aja får se vad jag hittar på idag. Blir antagligen att bara kolla på film och så eftersom jag är grymt seg.
Här är iallafall dagens outfit:


Svart stickad kofta - ingen aning
Lila linne - ullared
Jeans tights - ullared

Dag 5 - Mina bästa vänner

Idag ska jag berätta om mina bästa vänner. Jag har 5 bästavänner, men en som jag är riktigt nära. 4 av dom har jag känt sen nollan, och dom heter Amelia, Johanna, Cassandra och Hanna. Träffar dom varje dag i skolan och vi går i samma klass. Dock har jag även en bästavän i en annan skola som heter Sanna. Vi har jättebra kontakt och bor sjukt nära varandra. Vi är nästan med varandra så fort vi får möjlighet och har delat/delar skratt, gråt och minnen tillsammans. Finns verkligen inget som kan förklara dessa otroliga tjejer med ord. Dom är så himla underbara, allihopa! Vet det mesta om alla, men vet mest om Sanna typ. Vi lärde känna varandra när vi skulle börja i samma klass när jag gick i 4an och hon i 6an. Ja, det är 2 år imellan oss, vadådå? Åldern spelar la fan ingen roll? Åldern är bara en siffra. Och hon accepterar mig för den jag är, även om jag är 2 år yngre? Finns så mycket att säga om denna otroliga tjej! Men ja älskar er allihopa exakt lika mycket!

Jag och Sanna!

lång dag och trött som fan

Hallå era små sockertoppar! Precis kommit hem från en enormt lång dag, känns det som iallafall! Hade sovmorgon idag, rätt skönt ändåå. Hända massor i skolan, men ni blir nog bara uttråkade av att läsa det. Men efter spanskan i kvarnby väntade jag, emelie och sara i uppehållsrummet på sanna. Sen stack vi till cafe skåne och käka och sånt. Efter det drog jag och sanna ner till mölndal och kolla affärer och så.. Sen till sångcoatchningen (stavning) och väntade på Lovisa. När vi väl hade suttit och väntat till kvart över 5 såg vi en lapp på dörren där det stog att lektionen var inställd.. Så vi hade väntat i 2 timmar i onödan suck -.- Aja jag och sanna drog hem till henne, gjorde inte så mycket faktist men båda var väldigt trötta också. Hade lite tråkigt när jag kom hem så jag roade mig med webbkameran, så här är några mobbade bilder hihi.





Egobilder, i know. Men visst blir allt så mycket roligare när man lägger in bilder i inläggen?

Aja nu ska jag kolla på tv, så ni får ha det bäst! Puss!

dagens outfit


svar på tal

Anonym: lägg upp video och visa hur du sminkar dig!

Svar: Jag lovar, det kommer inom kort! Håll utkik bara och fortsätt att följa bloggen.

hur trött som helst!!

Godkväll typ? Är hur jäkla trött som helst. Sov en timma inatt, och jag är jävligt stolt som lyckades hålla mig vaken hela skoldagen och gympan. Plus att jag har städat hela mitt fkn rum, hur pallar jag? Gash... Blir att lägga mig typ 10 idag, pallar nästan inte en sekund till. Ser fram imot en lååååååång natt + sovmorgon imon. Godnatt!

Dag 4 - Min dag i detalj

Tjena mittbena alla bloggläsare. Idag ska jag alltså berätta om min dag i detalj. Jag gick upp vid halv 7 efter att ha sovit i en timma. Hoppade in i duschen och så. Sedan käkade jag frukost och sminkade mig och sen gick jag till skolan. Var faktiskt sjukt skönt att få träffa alla vänner igen som man inte träffat på lovet. Började dagen med religion, suck. Fick även veta resultatet från provet och där hade jag ju inte så jättebra om man säger så.. 22/42 poäng. Sedan var det rast, och eftersom det inte går att spela fotboll nu så ringde jag och tjejerna till Heta linjen, haha! Var massa äckliga gubbar som svarade, kulkul. Sedan var det matte, gjorde bara massa mattelekar typ? Och sedan lunch. Falukorv med makaroner blev det. Efter maten var det gympa, där vi hade en vikarie som var rätt bra. Vi gjorde triss, tjejerna mot killarna och tyvärr blev det 11-9 till dom. Efter duschen ringde vi till heta linjen igen, med alla killar också. Haha det var riktigt kul. Efter gympan hade vi teknik, tråkigast ever. Var inte med så mycket på lektionen, satt mest och spelade på min mobil hehe. Slutade 10 över 1 och efter skolan drog jag med johanna hem och vi började med att laga mat typ. Nudlar och kycklingspätt, bra blandning? Aja det var gott iallafall. Sen kollade vi på south park, riktigt kul. Sen spelade vi Wii resten av dagen, vi äger. Vid 5 gick jag hem och då var maten precis klar. Köttbullar med makaroner, makaroner igen.. Och sen har jag ba suttit vid datan, kollat olika bloggar och vart inne på facebook och så. Ikväll blir det att vara ensam hemma en liten stund typ, och då ska jag antagligen kolla på film eller nåt.

Känner att det här blev ett väldigt långt inlägg, så nu får jag allt sluta skriva! Bloggar mer imon, pussen.

55 chokladbollar md sanna

Tja bloggen! Idag har jag varit med Sanna, vi har gjort massa. Spelat in låt, sätt på film och bakat negerbollar. Haha måste säga att vi är riktigt grymma på att baka chokladbollar eftersom vi failade totalt med degen. Hahaha vi hade hur flumm som helst och allt blev knas, men det va ändå gott eftersom det var vi som hade gjort dom (a) Imorn börjar skolan igen, ååh jag pallar inte. Palla börja dagen med gympa också! Aja man ska väl inte klaga.. Fick iallafall ett bra slut på lovet, det har varit ett sjukt bra lov så jag är riktigt nöjd. Chokladbollsbak, mums!

Så här såg man ut när man började baka (y)

Jag har tagit bilden, stolt (a)

Denna med, hihi :D


Och denna :D

Fina sanna när hon rör om i smeten ;)

Sanna fota :D

Dom blev rätt goa tillslut (:

Hahaha så här kan det se ut när jag och sanna städar (y)

Att diska är inte lika roligt men... hahaha.

JAG ÄLSKAR NÄR PUBLISHME VILL SAMMARBETA!


Dag 3 - det här åt jag idag

Idag åt jag korv stroganoff med ris. Ingen bild på det tyvärr.

dagens outfit





fångarna på fortet

Hejsan solstrålar! Idag har verkligen varit en seeeg dag, vaknade halv 3 typ och har bara legat i sängen och kollat på film. Ska kanske vara med sanna sen om hon orkade, vet inte än. Om hon inte orkar har jag bestämt att vi ska webba, hihi. Det gjorde vi igår också, och det var lite flumm det. Snart ska jag se på tv, fångarna på fortet börjar idag och denna säsongen är "Blogg-laget" med. Haha det kommer bli riktigt kul att se, dock är dom inte med i det första avsnittet som är idag. Aja bloggar mer ikväll om jag kommer ihåg det, annars får ni nya inlägg imon. Puss

Haha nu loggade sanna in på msn så nu blir det webba!! (A)


Dag 2 - Mina syskon

Idag ska jag berätta om mina syskon. Mitt äldsta syskon heter Patrik och är 24 (?) Sedan har jag även 2 äldre systrar som heter Johanna och är 23, och Frida som är 22. Har också 2 äldre bröder som heter Adam och är 18, och William som fyller 14 detta året. Har även en lillasyster som heter Stella och är 6 år. Vad mer ska man berätta? Haha, ja, det var la det.. :)

Bild på min lillasyser. Visst är vi lika? ;)

Dag 1 - Om mig själv

Jag heter Fanny Billing, men mitt fullständiga namn är Fanny Viola Linnea Johansson Billing. Jag har 6 syskon som heter Patrik, Johanna, Frida, Adam, William och Stella. Vi är alltså en ganska stor familj, dock har dom 3 äldsta flyttat hemifrån. Har även en mamma och en pappa, som är skilda. Får inte träffa pappa så ofta, brukar åka dit på julloven och sommarloven. Min lillasyster bor hos min pappa, så vi är bara jag, min mamma och mina 2 äldre bröder. Jag bor i en gul Villa i Mölndal som ligger utanför Göteborg. På fritiden hänger jag med mina kompisar, och pluggar om det behövs. Ja, vad mer kan man säga? Jag är rätt duktig i skolan när jag verkligen försöker, händer ibland att jag blir utkastad från lektionerna och får mejl hem osv. Har många kompisar och är en tjej som älskar att vara galen. Mitt humör är oftast likadan. Jag gillar att vara glad, det får andra att vara det också. Jag har 5 bästavänner, 4 av dom har jag kännt sen förskolan men jag är faktiskt tajtast med min bästavän Sanna.

-

dag 1-27!
♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Mina syskon.
♥ Dag 3 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 4 – Min dag i detalj.
♥ Dag 5 – Mina bästa vänner.
♥ Dag 6 – En perfekt helg för mig.
♥ Dag 7 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 8 – Mitt arbete.
♥ Dag 9 – I min handväska.
♥ Dag 10 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 11 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 12 – Mina drömmar.
♥ Dag 13 – Fula ovanor.
♥ Dag 14 – Min favoritresa.
♥ Dag 15 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 16 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 17 – något jag saknar
♥ Dag 18 – Min önskelista.
♥ Dag 19 – Det här upprör mig.
♥ Dag 20 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 21 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 22 – Min skoltid.
♥ Dag 23 – Mina rädslor.
♥ Dag 24 – Min favoritplats.
♥ Dag 25 – Mina favoritskor.
♥ Dag 26 – Mina ambitioner.
♥ Dag 27 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med.

nu har jag vaknat

Tjabba. Nu har jag precis vaknat och ätit frukost, ingen aning om vad som händer idag. Igår var iallafall en superrolig dag med Frida, Sanna, Daniel och William. Ska fråga mamma om vi kanske kan dra upp till min syster senare.. Blogger mer senare, puss!

fan va jag saknar er.

möta frida strax

Hallå bloggen. Sitter hemma hos Sanna och väntar på att hon ska äta klart. Om typ en halvtimma ska vi möta Frida, fan va jag saknar henne den busungen. Vi ska antagligen smälla raketer, haha! Bloggar mer när jag kommer hem sen, hörs!


HALLONSODA! <333333333333333333333

Haha kommer du ihåg sanna? ;-)


bildbomb!

Hej! Sitter hemma hos sanna och vi har haft en sjukt rolig dag. Gjort massa olika saker, smällt raketer, gått till lyan 2 ggr och typ flummat sönder. Snart ska vi se Hjälp Rånare med massa energidricka, gött! Ha en lika bra kväll som vi ska ha, puss!






tränat

Hej igen. Blev inte att vara med sanna idag, hoppas vi ses snart ändå. Idag har jag istället kollat på Wild Child, den är grym (såg den faktist 2 ggr). Sedan har jag tränat, duschat och snart ska jag äta mat. Efter det måste jag städa mitt rum, ni vill inte veta hur det ser ut! Mami har lovat att hjälpa mig som tur är, hihi. Nu ska jag kolla runt lite bland dom bloggar jag läser, ha en fortsatt bra dag. Puss

En sån här tränar jag på.

Godmorgon sunshines!

Idag ska jag dra mig hem till Sanna som ligger hemma och är sjuk. Eftersom hon är ensam hemma hela dagen så ska jag komma till henne och vi ska se på film och lite sånt. Nu ska jag ta mig lite frukost medans jag väntar på att hon ska vakna. Till det blir det Wild Child!

min dag såg & ser ut såhär:

Vaknade av att mamma väckte mig vid halv 1, hehe. Gick upp och åt frukost och satte mig vid datan. Sedan har jag bara tränat och duschat och sätt på 2 av mina favoritfilmer: I taket lyser stjärnorna och Another cinderella story.
Hihi, riktig slappdag. Nu ska jag äta kyckling med ris och sås, sen blir det tvn. Hörs mer imon, puss!

dagens outfit:


gash va trött.

Hallå på er. Precis suttit och slukat i mig en halv vesuvio, så himla mätt och trött! Känns som om jag kommer somna om några sekunder. Ska lägga mig på soffan och vila lite, det behövs faktiskt. Idag har jag gjort dethär: inget. Haha gick upp typ vid ett så a. Det var allt, nu ska jag sätta på en av mina favoritfilmer: I taket lyser stjärnorna. Bloggar mer imon, hpuss.




sovit hos sanna.

Hej på er! Igår var det nyår, var faktist helt okej. Sen efter tolvslaget vid 1 stack jag hem till Sanna och där var även emelie och louise som jag kände när jag gick i Jitex! Jättekul och träffa henne igen. Vi sjungde singstar och allt möjligt, alla var helt drogade haha. Sen sov jag över hos Sanna, vi gjorde massa saker efter alla hade gått hem. Idag var vi med emelie, sara, elina, julia, adam, mattias och elvis. Vi typ stack till mölndals bro för att emelie skulle köpa godis, haha. Sen typ drog jag hem, det blev fett tråkigt sen -.- Aja har precis tränat, och ätit och lite sånt. Nu blir det film, puss!

RSS 2.0